10. nov 2018 11:36
Dušeno sladko zelje, restan krompir in faširane zrezke bomo danes jedli pri nas .
10. nov 2018 11:36
Dušeno sladko zelje, restan krompir in faširane zrezke bomo danes jedli pri nas .
10. nov 2018 11:51
Danes: domača pica , z dodatkom rdeče paprike
za moški del-
-skutina
10. nov 2018 13:39
Danes pri nas čebulna juha in pašta za moža z govejimi zreki in omako,zame z paradižnikovo mezgo.
10. nov 2018 15:16
Kako sva dobro jedla
v pečici sem spekla ribe, iz krompirja naredila pire in dodala predhodno na čebuli in česnu prepražene suhe gobe, na hitro skuhala brokoli kot še ena priloga in pa radič v solati z dodanim enim krompirjem, limona pa za pokapljat po ribi.
Sladica najprej kava, zvečer pa spečem pito s kremnim nadevom in po vrhu figami
10. nov 2018 21:41
O me veseli, da imate novo kužico!! Uživajte z njo!
Pri nama danes postrv in krompir iz pečice, rukola v solati
10. nov 2018 21:56
Pri nas danes duseno rdece zelje, pecen piscancji file v pecici s cebulo v naravni omaki, mlinci, mesana solata, mlado vino. Za sladico blejska grmada in prosecco.
Jutri bo juha, krompir s cikorijo, krompir z blitvo, dusen losos, solata.
11. nov 2018 10:24
Včeraj: rižota in rdeča pesa.
Danes za nas kuhajo drugi, vem, da bo dobro, kaj pa bo, pa ne vem.
11. nov 2018 11:41
Danes: juha z gresovimi knedeljčki
domači mlinci
dušeno rdeče
pečeni kosi domačega
-skutina
11. nov 2018 14:55
Kaj naj jaz napišem. Ni bilo glih martinovo kosilo. Juha z vlivanci, puranji natur zrezki, iz skrinje krompirjevi svaljki, kruhovi cmoki, riž, gotova omaka in zelena solata Pa en vinček po kosilu, pa kava! Nekaj sladkega pa tudi.
11. nov 2018 16:39
Mi včeraj meso iz žara, šobsko solato, pomfri, krompir pečen v foliji.
Danes pri tašči martinovi kosilo: kostna juha z rezanci, pečen piščanec, svinjska pečenka, mlinci, dušeno rdeče zelje, za sladico pa je bil zelo dober čokoladni puding z dušenimi jabolki. Na kavico smo pozabili, zato sem si jo skuhala malo prej doma.
Sporočilo je spremenil(a) Lotti dne 11. nov 2018 16:43
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Moje štručke