29. okt 2018 10:07
No pa da se vrnemo h kosilom. Mi smo včeraj jedli juho z ničlo,pečene davke,pečen krompir in zeleno solato.
Danes bomo pa iz ostankov faširane omake in testenin naredili pečene makarone pa zeljno solato.
29. okt 2018 10:07
No pa da se vrnemo h kosilom. Mi smo včeraj jedli juho z ničlo,pečene davke,pečen krompir in zeleno solato.
Danes bomo pa iz ostankov faširane omake in testenin naredili pečene makarone pa zeljno solato.
29. okt 2018 10:09
UPS,tole pa ne morem popravit!mi nismo jedli včeraj juhe z ničlo pa pečenih davkov, ampak juho z nudli pa pečene kurje fafle!
29. okt 2018 10:10
Anemilat, prosim prevajaj prvi stavek Aha, prevedeno!
Sporočilo je spremenil(a) katrin11 dne 29. okt 2018 10:12
29. okt 2018 15:59
Danes v studentskem domu:
Curry, riz in solata
29. okt 2018 19:42
Anemiilat je napisal/a: |
UPS,tole pa ne morem popravit!mi nismo jedli včeraj juhe z ničlo pa pečenih davkov, ampak juho z nudli pa pečene kurje fafle! Anemiilat
|
danes in jutri špageti, mesna omaka, na pari kuhan brokoli in radič s špinačo v solati
29. okt 2018 19:57
Anemiilat ...
Včeraj domače pice- slika ene izmed njih:
Danes kisla repa, pire krompir, popečeni fileji purana in svinjine.
29. okt 2018 22:51
Lotti je napisal/a: |
Pri nas smo danes praznovali rojstni dan. Bila je odlična goveja juha, pohan piščančji file, govedina iz juhe in svinski zrezki v omaki, za prilogo dušen riž z grahom, pražen krompir in zelenjava na maslu, zelena solata in zeljna solata. Za sladico smo imeli kremšnite in ker nam to ni bilo dovolj še , pa se ve . Lotti
|
Hm, mene nekaj takega čaka v sredo
Sporočilo je spremenil(a) madoka dne 29. okt 2018 22:52
29. okt 2018 22:55
V soboto smo imeli koline
Vceraj: juha z rezanci, pečenka, riž in rdeča pesa...za sladico ocvirki
Danes: makaronovo meso in kitajsko zelje
30. okt 2018 14:20
Danes: rižota z brokolijem z piščančjim in mletim mesom, zeljnata in zelena solata Jutri: pečen krompir z bučo, piščančji zrezek, sv. vratnik, zeljnata solata, češnjeva pita Čet.: segedin golaž, domači njoki, borovničeva in ribezova pita
30. okt 2018 16:11
Danes v studentskem domu:
govji zrezki v omaki, pire krompir, brokoli in solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Dušeno rdeče zelje