20. sep 2004 17:23
Danes: govedina s porom in riž Jutri: grem na morje, tako da še nimam pojma! Juhu! LP, Darja
20. sep 2004 17:23
Danes: govedina s porom in riž Jutri: grem na morje, tako da še nimam pojma! Juhu! LP, Darja
20. sep 2004 18:23
Srečnica !Darja uživaj maximalno ! lp Marta
21. sep 2004 9:00
Danes bom poskušala testenine s tuno. Recept pobran s portala. Solato in pozno popoldan najverjetneje miške. Jutri pa bolj dolgočasno - pohano, riž in solata.
21. sep 2004 11:56
Par dni me ni na internetu pa skoraj zamudim tako novico. Lidija, čestitam! Nedelja: pečenka. krompir v pečici, malancani na žaru, in sacher torta Ponedeljek: pire krompir s pečenko, še vedno torta in drugo pecivo. Torek: rižota s pečenko (upam, da se je rešimo) in seveda pecivo (še za kak dan ga je, saj smo imeli par praznovanj ta vikend). Suzana
21. sep 2004 15:28
Čestitke mami Lidiji, hčerki Dori in kuharčku tatiju!!! Danes bo za dragega zrezek z jajčki na krušni posteljici in velika, bogata mešana solata iz katere bom piknila tudi jaz. TanjaG.
21. sep 2004 17:14
Iskrene čestitke Lidija. Nekaj najlepšega v življenju mame. Vidim da ješ karfijolo, brokoli, zelje... Kaj tvoja miška nima težav s trebuščkom, v primeru če dojiš seveda. Moja dva fanta sta imela krče po trebuhu ( in posledično nočno dežurstvo ) če sem zelje samo povohala. Danes: polnjene paprike iz skrinje in kupjlena rolada. Jutri: juha z palačinko, špageti z še neznano omako ( lahko bo paradižnikova, grahova, iz gorgonzole, gobova.....) Solate in sladice ne bo. Lumpica
21. sep 2004 18:10
Pohana mozarela, popečene bučke in popečena polenta. Lp binka
21. sep 2004 21:39
Danes: zeljnata solata s fižolom, sojini polpeti, pirin kruh, magdalence. Jutri:pašta s proseno kašo, ržen kruh, limonina rezina. lp Vesna Vesna Milek Recko
22. sep 2004 17:32
včeraj: bučna juha, rižota s šunko in grahom, solata danes: dušena paprika, piščančje prsi na žaru, pire, solata jutri: vampi po tržaško, solata
22. sep 2004 17:53
Jučer:pohani patlidžani, svinjski šnicli pečeni na naglo, paradajz preliven maslinovim uljem i posipan suhim peršinom Danas: štrukli sa sirom na juhu, a večeru smo popravili pečenom piletinom, krumpirima i zelenom salatom Sutra: domaća juneća juhica s rezancima, kuhana junetina, umak od paradajza i pire krumpir Lumpica, za sada mi malena nema nikakvih problema s grčevima ili sa stolicom... Ja zbilja pazim što pojedem i koliko pojedem. Mislim da joj od karfiola i brokule ne bi smjelo naškoditi. Lijepo jede i spava i po danu i po noći. U noći spava po 6 sati bez buđenja. Neću je previše hvaliti da ne bih nešto pokvarila!!! LP! Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Zelenjavna zloženka