23. mar 2023 20:23
Danes kosilo na hitro...
fižolova juha iz zaloge, kranjska klobasa, hrenovka, fižolova solata, kruh.... zame file postrvi z mandlji, regrat z zeljno in fižolom..
23. mar 2023 20:23
Danes kosilo na hitro...
fižolova juha iz zaloge, kranjska klobasa, hrenovka, fižolova solata, kruh.... zame file postrvi z mandlji, regrat z zeljno in fižolom..
24. mar 2023 8:35
Trenutno so solate res pesmica,....meni je sosed dala ta čudovit motovilec, ki je res fantastičnega okusa. V sredo sem poleg motovilca naredila sladko-kislega piščanca, včeraj pa piroto
24. mar 2023 13:09
Petek:
Piščančji paprikaš, široki rezanci; zeljnata in zelena solata
Pozdravček!
24. mar 2023 22:51
Danes: kremna špinača
hrenovke
pire
regrat, motovilec , rdeč radič s
25. mar 2023 12:48
Sobota:
Đuveč, zelena solata; jabolčni zavitek
Pozdravček!
25. mar 2023 13:49
Danes: domača pica z dodanim jajcem
paradižnikova solata
za moški del, zame radler šipek
panakota s prelivom iz gozdnih sadežev
malinova tortica-darilo sina
26. mar 2023 13:25
Danes: kostna juha z ribano kašo
domači mlinci
pečenka
regrat, domač motovilec,rdeč radič s
26. mar 2023 19:07
V petek kosilo na hitro- meso po dunajsko, pomfrit, solata
26. mar 2023 19:12
Včeraj materinski dan. Zame zelo lep. Zjutraj me je pričakalo darilo od otrok. Na predlog sina smo odšli na kosilo v kitajsko restavracijo. Naročili smo rakce, mongolsko meso, sečuansko govedino, pekoče zelje, ocvrto mešano sadje s sladoledom.
26. mar 2023 19:14
Danes po daljšemu sprehodu goveja juha, pečen piščanec, svinjski kare, pečen krompir, regrat z motovilcem in zeljno solato
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Pašta s pivom in slanino