18. dec 2022 14:31
Nedelja - goveja juhica, pečen piščanec, pišč.omaka, riž, baby korenček na maslu, zeljnata solata, čokoladni rogljički
18. dec 2022 14:31
Nedelja - goveja juhica, pečen piščanec, pišč.omaka, riž, baby korenček na maslu, zeljnata solata, čokoladni rogljički
18. dec 2022 18:15
Končno smo po skoraj dveh letih, ko je čakala zapakirana, inštalirali novo pečico, stara je dobro delala skoraj 18 let, kako bo z novo, pa bomo še videli, tudi od Gorenja
Danes: pečena -zeloooo je bila dobra, na novem programu peke
tenstan
kostna juha z ribano kašo
rdeč radič in motovilec v solati s
huzarski krapi-dobila od prijateljice, klementine
19. dec 2022 12:43
Ponedeljek!
Jota s pečenico
Pozdravček!
19. dec 2022 12:48
Johana čestitam za novo pečico, pa četudi si morala tako dolgo čakati na montažo. Naj ti dobro dela.
19. dec 2022 12:55
Johana - veliko dobrega iz nove pečice
Pred kratkim sem jo zamenjala tudi jaz, sem se pa naveličala Gorenjevih aparatov in vzela Samsungovo - za enkrat super zadovoljna.
19. dec 2022 12:57
malaga je napisal/a: |
Johana čestitam za novo pečico, pa četudi si morala tako dolgo čakati na montažo. Naj ti dobro dela.
malaga
|
Hvala, Malaga, ne nismo čakali tako dolgo na montažo, sem se napačno izrazila. Namreč, ko smo kupili novo , smo ugotovili, da stara še vedno dela, vendar si moral gumb za program zavrteti od zadaj, da se je vklopila in zato smo sami čakali, da bo res nehala delati. No, ta mesec pa so se pokvarila vrata pečice in zato , ker so vrata preveč odprta za peko piškotov in , smo se res odločili, da jo je potrebno zamenjati. Ampak , drugače še vedno dela.
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 19. dec 2022 12:58
19. dec 2022 13:00
Ossi je napisal/a: |
Johana - veliko dobrega iz nove pečice Pred kratkim sem jo zamenjala tudi jaz, sem se pa naveličala Gorenjevih aparatov in vzela Samsungovo - za enkrat super zadovoljna. Ossi
|
Hvala Ossi, upam, da bo, no pri nas imamo še vedno vse aparate od Gorenja.
19. dec 2022 13:07
Danes: golaž iz zaloge
italijanske testenine v obliki oljčnih listov
rdeč radič in motovilec s
klementine
20. dec 2022 12:35
Torek:
Juhica, piščančji paprikaš, bučni špecli, rdeča pesa
Pozdravček!
20. dec 2022 12:59
Danes: rižota z rdečo papriko, paradižnikom,
rdeč radič s
klementine
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Pohorska omleta