30. jan 2022 13:16
Zelenjavna juha, srna v vinski omaki, jajčni vlivanci z grahom( v maso sem dodala prepasiran grah), solata, ježki
30. jan 2022 13:16
Zelenjavna juha, srna v vinski omaki, jajčni vlivanci z grahom( v maso sem dodala prepasiran grah), solata, ježki
30. jan 2022 13:51
Nedelja:
Goveja juhica; restan krompir, kuhani štruklji, sv. in goveja pečenka, gratinirana zelenjava, gobova omaka; zelena solata; skutno-borovničev zavitek
Pozdravček!
30. jan 2022 16:22
Že včeraj popoldne sem skuhala govejo juho in bolognese omako, da smo danes izkoristili sonček za pohod v hrib.
Za kosilo goveja juha z rezanci, bolognese omaka s špageti, zame z zeliščnimi njoki, stročji fižol v solati, motovilec in zelje s fižolom
30. jan 2022 20:36
Včeraj: govejà juha s prosenimi kroglicami, kislo zelje s pečenico, kuhan krompir; rižota z bučkami, motovilec
Danes: goveja juha z rezanci, puranovi zrezki v čebulni omaki, kuhan pečen krompir, brokoli, motovilec, kitajsko zelje s fižolom
31. jan 2022 11:48
Danes: makaronflajš
mešanica solat, motovilec s fižolom
klementine
31. jan 2022 13:36
Ponedeljek:
Zelenjavna enolončnica; meso od včeraj
Pozdravček!
31. jan 2022 17:55
Danes zrezki, riži- biži ( še z domačim grahom) in solatka.
1. feb 2022 12:05
Danes: vampi po tržaško
polenta s piro
mešana solata in motovilec s fižolom
1. feb 2022 13:17
Danes: ričet, želodček
Jutri: goveja juha z rezanci, losos, blitva, krompir, motovilec
1. feb 2022 13:26
Torek:
Čuftice v paradižnikovi omaki, pire krompir; rdeča pesa
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Carbonara s krompirjevimi tortelini