5. jun 2021 14:43
Pečene bedrce in krompir, krhkolistna solata.
5. jun 2021 14:43
Pečene bedrce in krompir, krhkolistna solata.
5. jun 2021 17:14
Danes me je mož peljal v meni ljubo gostilno na odlično hrustljavo postrv. Tako je po dolgemu času zelo prijalo razvajanje v prijetni senci.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. jun 2021 21:29
5. jun 2021 19:57
Ja, tudi na ljubljanski tržnici je bilo danes živo kot že dolgo ne. Kot v cebeljnjaku, pa veliko smeha. Da bi trajalo si želim, ljudje smo družabna bitja in rabimo drug drugega.
za kosilo pa mlad, pečen krompir, pečeni kremenatliiin hrustljava ledenka. Pa sladke jagode. Kar naravne, škoda kvariti s predelavo.
6. jun 2021 13:31
Danes: juha-domače bio
z ribano kašo
meso iz juhe
pečen
kristalka, motovilec s fižolom
češnje
6. jun 2021 13:52
Nedelja:
Paradižnikova juhica; pražen krompir, faširanci; zelena solata
Pozdravček!
6. jun 2021 14:44
Goveja juha iz zaloge, zelenjavna rižota, solata
6. jun 2021 16:25
Špargljeva juha, polpeti, pečen krompir in bučke, kumare in paradižnik v solati. Kava, jagode
6. jun 2021 20:04
vodni žličniki z drobtinami, vampi
6. jun 2021 21:10
Četrtek in petek: špageti z mesno polivko, kristalka. Kasneje še večerja v gostilni po dolgem času.
Sobota: pohod na bližnji hrib, na hribu palačinke z marmelado. Po poti nazaj smo vzeli kosilo v priljubljeni kitajski restavraciji
Nedelja: kosilo pri sorodnikih. Juha, čevapčiči, perutničke, ocvrt krompirček, solata.
7. jun 2021 13:01
Ponedeljek:
Recikliran pasulj; češnje
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Veganski narezek z nachosi