30. apr 2021 19:34
Goveji golaž, špageti in mlada zelena solata.
30. apr 2021 19:34
Goveji golaž, špageti in mlada zelena solata.
1. maj 2021 14:08
Danes: domača, kmečka pica
paradižnikova solata
za moški del, zame radler šipek
sladoled
1. maj 2021 20:03
Danes čevapčiči, pomfri, šobska solata, kruh...
1. maj 2021 22:02
Goveja juha s skutinimi "knedli", govedina, pražen krompir, zelje v solati, sadje, kava
2. maj 2021 13:06
Danes: čevapčiči, pleskavica
mlada čebula, ajvar, gorčica
paradižnikova solata
domač
za moški del, zame radler bezeg
2. maj 2021 17:50
Nedelja:
Roštilj v družbi celotne družine.
Pozdravček!
3. maj 2021 11:34
Rižota z grahom, šparglji in gamberi ter mešana solata z dvanajstimi vrstami zelenjave in zelišči.
3. maj 2021 11:52
Danes : juha
z ribano kašo
meso iz juhe
tenstan
mešana solata, motovilec s fižolom
Danes sem izvedela, da sta moja draga sorodnika-mož in žena, tako hudo zbolela za covid, oba imata hudo pljučnico in sta na Golniku, tako, da , kdor se lahko cepi, naj se cepi, mene so danes poklicali in v petek bom res cepljena.
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 3. maj 2021 11:53
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 3. maj 2021 22:29
3. maj 2021 12:52
Ponedeljek:
Sarma (donirana), pire krompir
Pozdravček!
4. maj 2021 9:18
Johana, držim pesti, da bosta tvoja sorodnika uspešno premagala covid. Res ni za podcenjevati okužbe s covid. Pri vsakemu se odraža drugače in najde pot do najbolj šibkih točk v telesu. Mene se je vročina držala 18 dni, k sreči naj bi bila pljuča ok, sem pa dobila okužbo ledvic. Vročine ni več, organizem pa je izčrpan. Vsa kondicija, ki sem jo nabirala s hojo v hrib je šla v nič. Ne pomnim, da bi bila kdaj v življenju toliko časa bolna. In zame, ki sem non stop v gibanju je tole sedaj žalostno. Počasi, počasi bo...
Včeraj za kosilo za naju s sinom preostanek kitajske hrane iz restavracije od nedelje, mož špageti s česnom, feferonom in češnjevim paradižnikom, solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Rogljič Croque Madame