15. nov 2020 22:48
Johana, še nikoli nisem jedla praženega krompirja k zelju in pečenici... Odlično je bilo.
15. nov 2020 22:48
Johana, še nikoli nisem jedla praženega krompirja k zelju in pečenici... Odlično je bilo.
16. nov 2020 11:08
Trixi je napisal/a: |
Johana, še nikoli nisem jedla praženega krompirja k zelju in pečenici... Odlično je bilo. Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Pa to je pri nas, pa tudi na Štajerskem nasploh, običajna priloga h kislemu zelju in vsemu, kar še sodi zraven. Različne navade pač.
16. nov 2020 11:10
mamamia je napisal/a: | ||
Pa to je pri nas, pa tudi na Štajerskem nasploh, običajna priloga h kislemu zelju in vsemu, kar še sodi zraven. Različne navade pač. Mimogrede, mož je v redu, hči tudi, svakinja in nečakinja prav tako, le da nobena od teh treh ne živi z nai v hši. Sin pa je itak na Dunaju, zaenkrat brez okužbe, upam, da tako tudi ostane.
mamamia
|
16. nov 2020 14:02
Danes: kostna juha iz zaloge z ribano kašo
dušeno rdeče iz zaloge
mlinci iz zaloge
pečena vratovina s kostjo
radič, motovilec, endivija s
zadnji koščki-peciva na suho
16. nov 2020 14:36
Ponedeljek:
Repina jota; bučnica
Pozdravček!
16. nov 2020 17:24
Mamamia, mi smo vedno jedli žgance ali krompir v kosih zraven zelja. Pražen krompir je res boljša priloga.
Me veseli, da ste ok.
Danes goveja juha na hitro iz govejih reber z zdrobovimi cmoki, zrezki, dušen riž, solata
16. nov 2020 17:25
Mamamia, mi smo vedno jedli žgance ali krompir v kosih zraven zelja. Pražen krompir je res boljša priloga.
Me veseli, da ste ok.
Danes goveja juha na hitro iz govejih reber z zdrobovimi cmoki, zrezki, dušen riž, solata
17. nov 2020 14:13
Danes: rižota , rdeča paprika, paradižnik
motovilec, radič, endivija s
17. nov 2020 15:15
Torek:
Kokošja juhica (iz zaloge), krpice z zeljem, hrenovka
Pozdravček!
17. nov 2020 15:58
Danes ostanek goveje juhe z zdrobovimi cmoki, telečji golaž, skutini njoki, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Suzanine palačinke