17. apr 2006 19:57
torek: goveja juha, kuhana govedina v omaki, polnozrnati kruhovi cmoki, solata Julija
17. apr 2006 19:57
torek: goveja juha, kuhana govedina v omaki, polnozrnati kruhovi cmoki, solata Julija
18. apr 2006 7:34
ponedeljek: kuhana šunka, pečen krompir, hrenova omaka s kislo smetano, regrad s pirhi v solati, potica torek: špageti z divjimi šparglji in ostanki šunke, regrad s pirhi, potica Ana
18. apr 2006 8:13
Me veseli, da s eje našla še ena kuharica, ki je psotavila alelujo na mizo. Jaz sem dobesedno udarjena nanjo in jo je mama še kar zamrznila. Loni Makaroni
18. apr 2006 13:07
Danes zdrobovi kroketi, špinača, pire krompir, zelena solata Jutri pica ala mami, kumare v solati Pojutrišnjem testenine, ragu, motovilec z jajcem in paradižnikom Vrana
18. apr 2006 13:27
Obara, jagodna torta. jade
18. apr 2006 16:35
Torek: juha in govedina z jajci v solati. Sreda: jota z šunko Lumpica
18. apr 2006 18:51
sreda: goveja juha s pirinimi žličniki, pečen in ocvrt piščanec, maslen krompir, grajska mešanica, paradižnikova solata; za sladico pa rulada s skutino kremo z malinami - spet r.d. Julija
18. apr 2006 22:06
ponedjeljak: pileća juha s knedlima od jetrice, pečena purica s mladim krumpirima, zelena salata i radič (naravno, šunka, hren, francuska salata, sir i vrhnje, mladi luk, rotkvice, kolači..) utorak: krem juha od brokule, pečena puretina, šunka, francuska salata, kruh srijeda: ječmena kaša sa šunkom, puretina Lidija...
19. apr 2006 16:09
P- goveja juha z rezanci,tenstan krompir, šunka, hren t- pečeni makaroni z jabolki, cimetom in smetano sr-gobovo- zelenjavna enolončnica katti
19. apr 2006 19:51
Prosim vas povejte mi kaj je to aleluju. _dragica_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Najbolj enostavni piškoti s črto