20. feb 2006 10:17
Špageti bolonez in redič v solati z jajčkom. ANJA
20. feb 2006 10:17
Špageti bolonez in redič v solati z jajčkom. ANJA
20. feb 2006 11:23
krompirjev golaž s kranjsko , kruh gogy
21. feb 2006 13:00
včeraj: njoki s sirovo omako danes: ribje palčke pečene v pečici (boljše kot cvrte), krompir s česnom in kisle kumarice. lp :) keyj
21. feb 2006 13:12
juneća juha kuhana junetina s grahom na salatu pečena jaja Lidija...
21. feb 2006 13:39
torek: pečen sv. vrat, kislo zelje, ajdovi žganci (zame samo zelje in žganci brez zabele) Julija
21. feb 2006 15:37
danes: riževe kroglice z gorgonzolo, gobja omaka, ena blond solata iz leclerca jutri: musaka ali pa mesni burek, solata iz paradižnika, paprike, čebule in jajc četrtek: mesni polpeti, krompirjeva solata s sirom petek: ribja nabodala, pečen krompir, solata sobota: testenine ali pa krompirjevi svaljki z golažem, rdeča pesa pozdravček Vrana
21. feb 2006 15:41
Danes: Kroglice s puranjim mesom in mozzarelo, stročji fižol s kislo smetano in skuto, čokolešnik muffini jade
21. feb 2006 15:42
Jade, kakšni pa so čokolešnik muffini? Zanima me recept. Hvala ti! Lep dan vam želim
21. feb 2006 16:33
to je moja današnja "pogruvtanščina" s čokolešnikom, ker ga otroka nista hotela jesti, pa se mi ga je škoda zdelo vreči stran. 2 jajca 120 g rjavega sladkorja 100 g moke 100 g čokolešnika (iz vrečke, nepripravljenega) 100 g mletih orehov (sem hotela dat lešnike, pa jih nisem imela) 1 pecilni prašek 300 ml mleka 150 g stopljenega masla 100 g nasekljane jedilne čokolade Jajca penasto stepemo s sladkorjem, dodamo mleko in stopljeno maslo. Moko, orehe, čokolešnik in pecilni prašek zmešamo. Suhe sestavine dodamo mokrim, premešamo, dodamo še sesekljano čokolado. Nadevamo v pekač za muffine (jaz dam notri še papirčke), drugače ga je potrebno najbrž namastiti (ne vem, ker vedno delam s papirčki). Pečemo pri 175 stopinjah in to je to. jade
21. feb 2006 16:42
Hvala Jade- je vredno preizkusiti (doma imajo radi muffine na 1000 in en način)! Lep dan vam želimKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Azijska solata s kozicami