11. feb 2006 14:04
danes pica po principu pospravi hladilnik.... v promet in iz hladilnika moram spraviti veliko mesnih, sirnih in zelenjavnih "ostankov"! Zraven seveda solata. tjas
11. feb 2006 14:04
danes pica po principu pospravi hladilnik.... v promet in iz hladilnika moram spraviti veliko mesnih, sirnih in zelenjavnih "ostankov"! Zraven seveda solata. tjas
11. feb 2006 15:26
No Tjaš- enako tudi pri nas, samo da jo bom delala za večerjo. Lep dan vam želim
11. feb 2006 20:39
nedelja: goveja juha s pirinimi rezanci, puranji zvitki z bučko in sirom (recept iz baze), zelenjavna priloga, solata, za sladico pa tudi nekaj iz baze Julija Za večerjo pa bomo tudi pri nas "pospravili" hladilnik in spekli pico ) Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 11. feb 2006 20:39:57
11. feb 2006 22:56
nedjelja: juha s knedlima od sira pohani malancani pire krumpir pljeskavice sladoled Lidija...
12. feb 2006 9:02
Danes pa pečem nekaj " novega iz skute " - pecivo in se bom še preizkusila z Rikotovim bogračem. Upam samo, da ne bo kosilo - halo pica. Lumpica
12. feb 2006 11:42
danes: goveja juha z ribano kašo, ocvrto meso, kuhan riž, jabolčni kompot z malinami potepinka
12. feb 2006 17:07
ponedeljek: porova enolončnica, skutini ajdovi štruklji, jagodni cmoki Julija
12. feb 2006 21:31
Danes sem pripravila precej ne nedeljsko nedeljsko kosilo. Verjetno za marsikoga bolj predjed. Naredila sem krompirjeve njoke, na vroce polozila par listicev topljenega sira v listicih in posula s cisto na drobno narezano in popeceno slanino. Zraven pa solato seveda. Idealno za ljudi, kot sem jaz ( ki kuhajo enkrat tedensko, ostale dneve pa samo nekaj na hitro ). Hitro in popolnoma enostavno. Sanjab1
12. feb 2006 21:45
Danes sva imela: dinstan por, korenček in sladko zelje. Ko je bilo proti koncu dinstanja, sem dodala veliko česna in 2 žlici pomi kocke in še malo podlila z vodo. Kuhan krompir v kosih polit z olivnim oljem in posut s peteršiljem ter puranji zrezek po pariško. Zraven pa veliko posodo zelene solate, polite z balzamiko, bučnim oljem in veliko česna. Jutri bi pa jaz naredila vampe. Pozdravček!
13. feb 2006 8:24
ništa ne kuham Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Karamelna omaka