7. nov 2005 21:09
torek: mesna rižota s paradižnikom, papriko in bučkami, radič s krompirjem Julija
7. nov 2005 21:09
torek: mesna rižota s paradižnikom, papriko in bučkami, radič s krompirjem Julija
7. nov 2005 21:43
Jutri: ocvrti kalamari, pražen riž z grahom, korenčkom in peteršiljem, endivija z rdečo peso, za sladico pa čokoladni fondue
7. nov 2005 23:56
danes:pirine testenine prelite z omako iz paradižnika in pečene paprike, zeljnata solata s fižolom. jutri: juha iz brokolija in krompirja, šmorn lp dome
8. nov 2005 9:02
za nas: pileća juha s knedlima od jetrice za mene: kuhana piletina, zelena salata za njega: tortellini sa sirom u umaku od vrhnja, zelena salata za nju: kombinacija mojeg i njegovog Lidija...
8. nov 2005 12:35
Pri nas imamo pa že tri dni vodni dan - prisilni Tazdrava polovica družine naj pa počisti hladilnik - me prav nič na premakne z mojega fotelja pred računalnikom. Povem pa vam, da vodni dnevi res pomagajo pri hujšanju....................... Lumpica
8. nov 2005 13:51
Na današnjem meniju je bilo: polžki z omako iz čebule, paprike in pršuta na smetani ter radič tjas
8. nov 2005 15:10
Tjaš, a bi mi zaupala ta recept. Sliši se zelo zanimio, pa še občutek imam, da je to recept, ki bi spadal kar med tiste polurne. Hvala Suzana
8. nov 2005 16:25
Losos s peteršiljevo omako,zelena solata, za dragega še pečen krompir na telfonki. Dušanka
8. nov 2005 18:11
suzanar je napisal/a: |
Tjaš, a bi mi zaupala ta recept. Sliši se zelo zanimio, pa še občutek imam, da je to recept, ki bi spadal kar med tiste polurne. Hvala Suzana |
9. nov 2005 12:32
sreda: prežganka z jajcem, telečji zrezki v naravni omaki, široki rezanci, solata, cimetov kolač lp JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Kremni rezanci s tartufi