6. jul 2005 12:04
Včeraj kebab in solata. Danes: njoki z omako po gurmansko, paradižnikova solata. Jutri: ratatuj s širokimi rezanci, mešana solata, češnjevo pecivo. Loni Makaroni
6. jul 2005 12:04
Včeraj kebab in solata. Danes: njoki z omako po gurmansko, paradižnikova solata. Jutri: ratatuj s širokimi rezanci, mešana solata, češnjevo pecivo. Loni Makaroni
6. jul 2005 16:28
sreda: polpeti in krompir (vse skupaj pečeno v pečici na peki papirju), mešana zelenjava, solata Julija
7. jul 2005 9:00
Juha od kopra, sataraš, kuhana riža, pečena puretina. Navečer sladoled u gradu... Lidija...
7. jul 2005 17:18
četrtek: piščančji file na žaru, stročji fižol, pečen krompir, solata Julija
8. jul 2005 10:07
Loni, lahko poveš recept za omako po gurmansko? Sliši se super. Kuhali pa danes ne bomo nič - znajdi se sam. Jaz imam fešto v službi, mlajši se bo "prislinil" k teti, mož mora pa tako in tako shujšat - he,he Tina
8. jul 2005 10:12
Lep pozdrav vsem na tem forumu! Pri nas bomo imeli danes krompirjeve svaljke z gorgonzolno omako in veliko skledo solate. pikapolonica
8. jul 2005 10:16
Juneća juha s rezancima, kuhana junetina iz juhe, salata od paprike, paradajza i luka... kasnije uz kavicu je mramorni kolač. Lidija...
8. jul 2005 13:25
Danes gremno pa v mehiško restavracijo-želja najstarejšega sinka-za konec šolskega leta. Kuham pa že bornjo za jutri. Tako bo jutri ostalo več časa, da bomo z otroci nekaj sladkega skupaj spekli. Pozdravčke, Nojči
8. jul 2005 16:43
Pečene pivske klobase, sirovi kapeleti, solata LP, Stanka
8. jul 2005 17:49
Zanima me šta su to kapeleti, pa ako bi mi netko mogao objasniti! Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Goveji golaž iz pečice