12. mar 2004 11:18
Pri nas bo pa danes enostavno samo pečen piščanec v pečici in zelena soalata. Anja
12. mar 2004 11:18
Pri nas bo pa danes enostavno samo pečen piščanec v pečici in zelena soalata. Anja
12. mar 2004 11:26
Lp Danes: krompirjev golaž z obvezno hrenovko ter rižev narastek. M.
12. mar 2004 11:45
danes: enolončnica iz pora in čičerike, pečena kaša jutri: pommes frittes v pečici, velika skleda mešane solate v nedeljo: sojin golaž, brokoli v sopari za dodatek pa borovničevi muffini Avena
12. mar 2004 13:33
Danes osličevi cmoki v paradižnikovi omaki s polento, jutri bo spet smučarska malca, v nedeljo pa vrti kuhalnico mama. Včeraj pa čili con carne z rižem. Solata je pa itak že klasika, pozimi največkrat radič, zelje ali mehka solata. Loni
12. mar 2004 13:53
Ne vem - ampak prvič slišim za osličeve cmoke!? Hvala M.
12. mar 2004 14:13
http://www.cmok.si/recept.asp?recept=32 je stran na mreži, kjer je recept objavljen. Poglej si še druge, jaz sem jih že veliko preizkusila . Cmoke iz osliča sem delala prvič in moram reči, da so izpadli , samo paradižnikovo omako sem naredila malce po svoje. In polento sem popekla. Loni
12. mar 2004 14:47
Pri nas bomo pa danes jedli polpete iz leče, domač bel kruh s sezamom in rdeča pesa v solati. lp Vesna Milek Recko
12. mar 2004 19:47
Včeraj: smo jedli zunaj Danes: pohana piščančja bedrca, bučke, melancane in gobice na žaru ter gratinirana cvetača pa solata, seveda. Za posladek pa čoko-čoko piškoti. LP!
14. mar 2004 20:31
Danes sem naredila izjemo in nisem skuhala goveje juhe, ki je skoraj obvezna za nedeljo. Imeli pa smo dušeno govedino z veliko zelenjave v omaki, poleg pa najprej skuhan, nato pa še popečen neolupljen mladi krompir in skleda solate. Za sladico sem pripravila rafaelo-biskvit iz baze, vendar se krema še ni povsem strdila - ampak poskusili smo že in je prima. Jutri bom prvič poskusila ragu s stročnicami, ravno tako iz baze. Bom dala kar mešanico gorske mineštre in ostalo po receptu, poleg pa palačinke s skuto, zapečene s sirom v pečici. ZIMA
15. mar 2004 10:55
Mlad krompir!? Mljask! Kje ste ga dobili?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Zvezdice alla Alfredo