31. maj 2023 17:22
Ossi, najprej pohvala tvojemu sinu za izvrstno pripravljen krožnik, bogat z zelenjavo!
V ponedeljek goveja juha z rezanci, špageti z bolognese omako, zame losos, domača solata
31. maj 2023 17:22
Ossi, najprej pohvala tvojemu sinu za izvrstno pripravljen krožnik, bogat z zelenjavo!
V ponedeljek goveja juha z rezanci, špageti z bolognese omako, zame losos, domača solata
31. maj 2023 17:25
Včeraj segedin in telečji trakci v omaki iz zaloge, priloge kruh in istrski fuži.
31. maj 2023 17:28
Danes pasulj z rebri in kranjsko klobaso. Zraven domača mlada bela čebula in kruh. Recept "Henri"kulinarika.
31. maj 2023 18:29
Hvala, sem res ponosna
Danes pa špargljeva juha, špageti carbonara, zelena solata in te rdeče lepotice 🍒
1. jun 2023 12:09
Danes: zelenjavni kuskus iz zaloge
pečeni puranji zrezki v česnovi omaki
prva mešanica solat in verjetno tudi zadnja
jagode
ker mi je naredil na gredi že dvi veliki krtini in verjetno bo tudi nadaljeval , upam, da ne bo šel tudi na sosednjo gredo, kjer imam mešanico radičev , s solato pa očitno res nimam sreče, ko sem jo lani poflancala, je izginila v zemljo
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 1. jun 2023 22:05
1. jun 2023 15:39
Danes domača pizza
Johana - tudi pri nas krt na obisku, vsak dan nekaj novega razrije
1. jun 2023 15:46
Četrtek:
Popečena paprika, ostanki čevapčičev ter basmati riž; zelena solata
Pozdravček!
1. jun 2023 18:00
Danes kosilo na hitro. Doma narejeni čevapčiči, pečen kos bedra, ajvar, kajmak, mlada čebula z vrta, lepinje, paradižnikova solata.
V planu so bili čufti, vendar je sin predlagal čevapčiče. Že ohoho let jih sama nisem delala. Bila sem prijetno presenečena nad okusom in da na ponvi iz njih ni tekla voda. Sem pa v maso dala malo radenske in se je nikjer ni videlo.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 1. jun 2023 22:11
2. jun 2023 11:31
Danes: kranjska
paradižnikova solata
domač
jagode
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 2. jun 2023 23:14
2. jun 2023 15:22
Petek
Kotleti v omaki, riž, solata in sladoled oz. ledena kava:
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Šahovnica