24. jan 2023 16:22
Tole sem zadnjic izumila kot prilogo k lososu, bilo je super.
Cebula, buca, napolnjena s cesnom in chilijevimi kosmici, krompir in koleraba + mexican spice mix, finocchio (samo z olivnim oljem).
24. jan 2023 16:22
Tole sem zadnjic izumila kot prilogo k lososu, bilo je super.
Cebula, buca, napolnjena s cesnom in chilijevimi kosmici, krompir in koleraba + mexican spice mix, finocchio (samo z olivnim oljem).
24. jan 2023 19:24
Danes goveja juha z rezanci, za sina z zlatimi kroglicami, špinača, pire krompir, hrenovke
25. jan 2023 7:50
proxima je napisal/a: |
Tole sem zadnjic izumila kot prilogo k lososu, bilo je super. Cebula, buca, napolnjena s cesnom in chilijevimi kosmici, krompir in koleraba + mexican spice mix, finocchio (samo z olivnim oljem).
|
Dobro si tole izumila! Samo nekaj pekočega odvzamem Je janež tudi pečen?
25. jan 2023 12:54
Sreda:
"Resti" krompir, sv.ribica s šampinjoni; zeljnato zelena solata
Pozdravček!
25. jan 2023 16:13
Danes: mesne polpete
pire
rdeč radič, tržaški radič, endivija, štrucar radič s
klementine
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 25. jan 2023 16:14
25. jan 2023 17:34
@misizmoke: tudi, pekac je slikan pred peko.
Krompir in koleraba sta se prej kuhala 7 minut v slanem kropu, buca s cesnom je surova, prav tako janez, vse skupaj sem pokapljala z olivcem in dala pec 15 min samo zelenjavo, potem sem pa porinila v pecico se pekac z lososom in vklopila ventilator, da se je peklo v dveh nivojih se 20 minut, in je bilo oboje ravno prav.
25. jan 2023 20:48
@proxima, hvala!
Danes smo imeli: pečen piščančji file, dušen sladki janež, pražen fižol, radič, voda in teran.
25. jan 2023 21:52
Stročji fižol v solati ( domač, vložen), špageti bolognese
26. jan 2023 13:29
Četrtek:
Đuveđ, rdeča pesa, kisla zelwnjava; flancati
Pozdravček!
26. jan 2023 17:50
Danes: dušen ohrovt
pražen
domača, prekajena
klementine
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveja juha z valjanimi rezanci
Hrustljav piščanec iz pečice