10. avg 2021 12:55
Čevapčiči in stročji fižoč v solati.
10. avg 2021 12:55
Čevapčiči in stročji fižoč v solati.
10. avg 2021 14:22
Torek:
Sataraš, pire krompir, popečena sv. ribica; zelena solata
Pozdravček!
10. avg 2021 15:00
Mesni polpeti, ajdova kaša z bučkami, kumare v solati, kava
10. avg 2021 15:41
Testenine, bolonjska omaka in zeljnata solata.
10. avg 2021 16:47
Mi uživamo na morju.
V soboto smo štartali s pizzami v bližnji restavraciji.
V nedeljo je bil pečen krompir, zrezki, zeljna solata. Včeraj testenine s paradižnikovo omako, danes pa mularija ( sin in hčerka od hčerkinega fanta) kosilo na plaži Podvrške( nuggets, pomfri, palačinke)... po skakanju na napihljivih igralih je bila hrana nuja.....Midva nisva želela fast food in sva se ustavila v eni odlični restavraciji ob poti nazaj. Se vrnemo še vsi...
10. avg 2021 19:08
Danes pa po dolgem času kruhovi cmoki, ki jih mimogrede obožujem, pa bolognese omaka, pesa v solati. Za sladico si nisem vzela časa, zelo se mi prileze sadje, katerokoli, danes belo grozdje.
Lepo popoldne želim vsem!
10. avg 2021 19:42
Zanimivo, tole sem objavila pred dvema dnevoma. Me zanima, kaj pravi Jernej? Sicer pa, napake se dogajajo, ta pač ni usodna za nikogar.
11. avg 2021 9:23
Danes: beli žganci z ocvirki, prisiljeno zelje. Mladina pomfri iz pečice, pleskavice
11. avg 2021 11:53
Danes: pleskavice, gorčica, ajvar
paradižnikova solata s
domače lepinje, pravkar pečene
breskve,
ravnokar smo imeli hudo uro, veliko toče, že tako je malo trave za krmo, pa je še to , kar so imeli pokošenega in pripravljenega za spravilo, uničilo
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 11. avg 2021 14:04
11. avg 2021 13:18
Sreda:
Enolončnica z zdrobovimi žličniki
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Najbolj enostavni piškoti s črto