28. apr 2021 21:53
Goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke.
28. apr 2021 21:53
Goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke.
29. apr 2021 13:06
Pica.
29. apr 2021 13:23
Četrtek:
Piščančja juhica; pečeno piščančje bedro, krompir (sotiran. ); radič z mlado čebulo, krompirjem, paradižnikom
Pozdravček!
29. apr 2021 15:31
Danes: špageti z bolonjsko omako
kristalka in motovilec s fižolom
jagode
29. apr 2021 16:28
Fižolova juha, klobasa, kruh
30. apr 2021 13:37
Petek:
Zelenjavni mix v voku, pečeni lignji s česnom in belim vinom; zelena solata
Pozdravček!
30. apr 2021 15:34
Danes: dušeno mlado
pire
kranjska
Čez eno uro pa grem na prvo cepljenje, proti covid, vesela sem, da sem dočakala cepljenje, zdrava, brez okužbe, tudi mož je bil že prvič cepljen in tudi ni bil okužen.
30. apr 2021 16:23
Danes s skupnimi močmi, ker še vedno imam vročino...
Tudi mene so danes klicali na cepljenje.. Sedaj po covidu bo to jeseni.
30. apr 2021 18:22
Trixi, ste se dobri, da sami kuhate. Pazite se, počivajte, sama ga se nisem dobila, ampak res je, da je treba počivati, mi povejo tudi nekateri sorodniki.
30. apr 2021 18:32
naor je napisal/a: |
Trixi, ste se dobri, da sami kuhate. Pazite se, počivajte, sama ga se nisem dobila, ampak res je, da je treba počivati, mi povejo tudi nekateri sorodniki.
naor
|
Točno, moj brat je imel tako hudo obliko virusa, da bi kmalu umrl, sedaj virusa nima več, vendar so mu zdravniki dejali, da bo še več mesecev hudo, kar se tiče kašljanja, utrujenosti in slabo počutje. Žal, nisem bila danes cepljena, ker je prišlo do neke zmede , sem bila kar malo razočarana, so mi pa obljubili, da bom drugi teden, upam ,da res.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Masleni brizgani piškoti