7. nov 2020 13:37
Ričet z mesom, sadna solata s smetano, kava
Jutri: kostna juha z rezanci, račka pečena z pomarančno marinado, skutni štruklji, dušeno rdeče zelje, radič z jajci, pečena jabolka z orehi. Kava
7. nov 2020 13:37
Ričet z mesom, sadna solata s smetano, kava
Jutri: kostna juha z rezanci, račka pečena z pomarančno marinado, skutni štruklji, dušeno rdeče zelje, radič z jajci, pečena jabolka z orehi. Kava
8. nov 2020 13:07
Danes: kostna juha
z ribano kašo
mlinci
pečena prsa
endivija, radič, motovilec s fižolom
pecivo na suho
8. nov 2020 16:09
Včeraj: hamburger in pomfrit.
Danes: segedin golaž in praženec.
8. nov 2020 16:57
Smo rekli, zakaj neki bi v nedeljo jedli le meso, prilogo? Zakaj ne nekrat nekaj drugega? Pa sem naredila nekakšno pito, Ideja od Ricka Steina, Kitchen24, z njegovega potepanja po Franciji. Malo sem po svoje naredila, a osnova je, kot je opisal on. Kvašeno testo (sicer je podlaga lahko tudi brez kvasa) , prepražena slanina, kisla smetana kot premaz na testu, obročki čebule in po vrhu ementaler. Jaz sem dodala še malo pora in sesekjanega peteršilja, pa del čebule sem prepražila s slanino. Odlično.
8. nov 2020 17:04
Danes pri nas:
Pečena rebra, dodobra začinjena
Pečen krompir z vijoličnim olupkom vred, posut z rožmarinom
Dušeno rdeče zelje z jabolki po moje
8. nov 2020 17:32
Mamamia, tudi jaz gledam, občudujem in se navdušujem nad Ricom Steinom, pa naj potuje kjerkoli, zadnje tedne gledam njegovo potovanje po Indiji. Tale pita je pa čudovita.
8. nov 2020 18:41
Pri nas v petek
goveja juha z rezanci, špageti z zelenjavno omako, solata
Včeraj polnjena telečja prsa, polnjen sv.zrezek v mrežici, pražen krompir, zelenjava, solata
Danes po dolgi hoji na soncu goveja juha z rezanci, mesna omaka, šoageti, solata
8. nov 2020 21:24
Pri nas pa sem uspela poslikat se preden je slo v pecico, ker za mizo pa pozabim
Vceraj pecen krompir z zelisci, ohrovt in korenje. Poleg pa roastbeef, solata in kozarec rdecega. Sladkali smo se z ledeno torto.
Danes pa mlinci, duseno rdece zelje in piscancji fileji v naravni omaki ter radic. Za sladico pa kar ledena torta od vceraj.
lep vecer, Sandra
9. nov 2020 6:34
Sobota: Goveja juha z rezanci, pizza
Nedelja: Bučna juha, pečen piščanec, pečena sv.rebra, mlinci, zelena solata in domači prijatelj
Ponedeljek: enako kot v nedeljo, samo solata bo mešana...
9. nov 2020 12:40
Danes: prežganka z zlatimi kroglicami
pečenka
mlinci in tenstan
radič, motovilec, endivija s fižolom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči