6. avg 2004 14:55
Stanka nisi edina. Ko sem bila na Djerbi teden dni, pa imajo tam res odlično hrano, sem sanjala o goveji juhi in pohanem piščancu. Suzana Zaletel
6. avg 2004 14:55
Stanka nisi edina. Ko sem bila na Djerbi teden dni, pa imajo tam res odlično hrano, sem sanjala o goveji juhi in pohanem piščancu. Suzana Zaletel
8. avg 2004 10:45
Danes: Gobova juha in za scrtane mrhe tortelini z paradižnikom. Za večerjo pa krompirjeva solata z kumarami in kar ribje palčke. JUtri: Šelinka ( juha iz zelene ) z adovimi žganci in kako z rožmarinom dušeno piščančje bedrce, ki mu bom dodala v isto ponev še kak krompir ali dva Lumpica
8. avg 2004 19:14
Zelenjavna lazanja, zelena solata, jabolčna pita LP, Stanka
8. avg 2004 21:46
špinačni rezanci s tunino,solata Vesna Leben
9. avg 2004 9:19
petak: pohani pileći i svinjski šnicli, dinstana riža i kukuruz, zelje na salatu subota: orada i ovčica pečene na krumpirima, paradajz salata nedjelja: kokošja juhica, pečena kokica, sataraš i pire krumpir ponedjeljak: lignje punjene krakovima, pršutom, peršinom i češnjakom i zapečene u pečnici na riži pa sve preliveno umakom od bijeloga vina, maslinovog ulja, češnjaka i peršina... Pozdrav svima od Lidije...
9. avg 2004 12:38
zeliščna kremna juhakrompir v koščkihparadižnikova solata z mozzarelo Vesna Leben
9. avg 2004 15:47
skutni cmoki z omako bolonjez, solata, jabolčni burek Mateja Sporočilo je spremenil(a) matejac dne 09. 2009 19:28
10. avg 2004 10:14
Danas: kokošja juha, dinstani zec, knedli od kruha i zelena salata, a za desert čokoladni puding Sutra: pašta - fažol, palačinke LP! Lidija...
10. avg 2004 12:59
morsko zelenjavni ragu, bučni zavitek in Vesna Leben
10. avg 2004 13:07
Polnjene paprike in pire krompir! ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Lečina juha in krekerji iz polente