15. maj 2004 20:36
Danes smo jedli zelenjavni zavitek z piščančjim mesom in zeleno solato.vzela sem ga s kulinarike zelo dobro .LP gordana pintarič
15. maj 2004 20:36
Danes smo jedli zelenjavni zavitek z piščančjim mesom in zeleno solato.vzela sem ga s kulinarike zelo dobro .LP gordana pintarič
17. maj 2004 8:26
nedjelja: teleća juhica s domaćim rezancima, pohani svinjski šnicli, dinstana riža i zelena salata, a po desert smo otišli na Sljeme po domaću štrudlu od jabuka i sira i po orahnjaču ponedjeljak: grah i kobasice, pečene paprike, mladi luk, domaći kruh i dobra crna piva (jedva čekam doći s posla i najesti se...) LP! Lidija...
17. maj 2004 15:28
DAnes sem oz. sva jedla nezdravo in to zelo nezdravo. Mc Donalds! Zelo razočarana nad ocvrtimi škampovimi repki. Ga ni čez domačo kuhinjo-a ne? ANJA
17. maj 2004 16:04
Anja, midva pa kar sendvič in to celo v avtomobilu! Toliko enih opravkov, pa priprav na poroko. Ja, ni ga čez domač štedilnik; ampak včasih res ne gre... in tako bo tudi jutri in pojutrišnjem... oh... Lp, lidka
17. maj 2004 19:31
danes je bila zame kar polenta z jogurtom ,za ostale pa tortelini s sirem in pohani piščančji ocvrtki ter zelena solata.Ja lidka kdo se pa žen" LP goga
18. maj 2004 7:33
včeraj juha iz svinjskih kosti z domačimi rezanci ,dodoli zabeljeni z ocvirki in zelena solata . Marta
18. maj 2004 20:08
Danes senviči malo drugače in skleda zelene solate pa še sirovi štruklji. Dobr ane.popoldne pa na kolo da je šlo vse dol .LP goga
18. maj 2004 20:19
Danes: piščančji žur in pire +juhica iz skrinje Jutri: Jutri imam malenkost več časa in že dolgo si želim narediti loparnico. Glede na mnenja mora biti superca. Lumpica
18. maj 2004 20:58
Danas je za ručak bila teleća juhica od nedjelje, štruklji s krušnim mrvicama preliveni kiselim vrhnjem i zelena salata. Za desert sam pripremila suprugu i sebi čokoladni pehar. LP! Lidija...
19. maj 2004 13:38
Včeraj čufti s krompirjem, mešana solata. Danes je bila na vrsti rižota z morskimi sadeži in paradižnik v solati, jutri pa se bom povabila kam ven. Morda se pa še kaj najde v zamrzovalniku. LoniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Bruschette s paradižnikom in kumarami