4. avg 2023 19:16
Trixi, držite se. Sočustvujem s prizadetimi.
4. avg 2023 19:16
Trixi, držite se. Sočustvujem s prizadetimi.
4. avg 2023 21:02
Danes, po nekaj urah vožnje, po hribovskih in ostalih, še suhih cestah, smo vsi varno prišli domov , drugače pa, res , Trixi, vem, kako je pri vas, je šel sin v službo v tvoje konce, komaj prišel, še dobro, da ga je nadrejeni kmalu poslal domov in še dobro, da je varno prišel po hudi vožnji domov, skupaj z nama in , trenutno v Zasavje in iz Zasavja, ni moč priti nikamor, še dobro, da je vikend in bomo doma, ampak kako pa tisti, ki morajo priti še domov, ne vem.
ostanki bolonjske omake s širokimi rezanci
paradižnikova solata s
nektarine, kupljeni piškoti in velik , da smo vsi v družini varno doma
4. avg 2023 23:01
Trixi in ostali - ostanite varni 🙏 tole je grozljivka 😢
Mi smo že cel dan na stand by in bomo dežurali tudi ponoči. Tudi jaz sem čakala moje, da so varno prišli domov, zato nisem imela kaj dosti volje za kuhanje - v pečico sem fliknila rebrca in krompir z zelenjavo, ter paradižnikova solata.
Držite se vsi!🙏
5. avg 2023 0:48
https://zon.si/v-zagorju-pripravili-prenocis
Lepa gesta, kajne, ko sva se vrnila v Zagorje, sva res srečevala samo tuje registracije .
5. avg 2023 12:52
Sobota:
Paradižnikova juhica z rizoni; basmati riž s korenčkom, nadevan gov. zrezek, dušeni šampinjoni; zelena solata
Pozdravček!
5. avg 2023 14:10
Danes, primerno vremenu:
obara , sveža rdeča paprika
z vodnimi žličniki
zabeljeni ajdovi žganci
nektarine
5. avg 2023 15:01
Upam, da ste vsi ok.
Sobota
Bučna juha, kus-kus z zelenjavo, pečen piščanec z limono, kumarična solata, čokoladne kocke:
5. avg 2023 16:44
Včeraj juha iz blitve, pečen piščanec, kus kus z bučkami, solata, sadje
Danes, belušna juha iz vrečke, mesni polpeti, pečen krompir, solata
5. avg 2023 16:50
Danes smo morali nekaj toplega pojest - zrezki, pečen krompir, solata. Apetita ni nobenega. Jutri nas čaka še ogromno dela...grozljivo
5. avg 2023 16:51
Sočustvujem z vsemi, ki vas je poplavilo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Jugoslovenka