1. jun 2023 15:46
Četrtek:
Popečena paprika, ostanki čevapčičev ter basmati riž; zelena solata
Pozdravček!
1. jun 2023 15:46
Četrtek:
Popečena paprika, ostanki čevapčičev ter basmati riž; zelena solata
Pozdravček!
1. jun 2023 18:00
Danes kosilo na hitro. Doma narejeni čevapčiči, pečen kos bedra, ajvar, kajmak, mlada čebula z vrta, lepinje, paradižnikova solata.
V planu so bili čufti, vendar je sin predlagal čevapčiče. Že ohoho let jih sama nisem delala. Bila sem prijetno presenečena nad okusom in da na ponvi iz njih ni tekla voda. Sem pa v maso dala malo radenske in se je nikjer ni videlo.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 1. jun 2023 22:11
2. jun 2023 11:31
Danes: kranjska
paradižnikova solata
domač
jagode
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 2. jun 2023 23:14
2. jun 2023 15:22
Petek
Kotleti v omaki, riž, solata in sladoled oz. ledena kava:
2. jun 2023 17:07
Danes paradižnikova omaka s svedrčki in istrskimi fuži, zelena domača solata z redkvicami
3. jun 2023 15:22
Danes: kostna juha
z zdrobovimi cmoki
tenstan
pečeni kosi domačega brojlerja
mlado in rdeč radič s
jagode
3. jun 2023 15:28
Bučna hokkaido juha, ragu iz svinjske vratovine, belušev in šampinjonov, solata iz vrta, 🍓 kava
3. jun 2023 16:49
Danes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, pečena orada, pečen krompir in berivka.
Za sladico pita ( rabarbara in jagode). 😋
4. jun 2023 18:48
Sobota - piščančje bedro, pomfri in zelena solata:
Nedelja - piščančja juha, gratinirani tortelini, zelena solata in jabolčno-orehova pita:
4. jun 2023 19:31
Špargljeva juha, piščanec ocvrti, pečen krompir in bučke, solata, kremšnite iz slaščičarne
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Brownie z marelicami