28. maj 2023 16:32
Goveja juha z rezanci, srna v omaki, hitri njoki (recept iz kulinarike), super okusni, solata iz vrta in tortica v slaščičarni za zaključek.
28. maj 2023 16:32
Goveja juha z rezanci, srna v omaki, hitri njoki (recept iz kulinarike), super okusni, solata iz vrta in tortica v slaščičarni za zaključek.
28. maj 2023 18:24
Danes daljši pohod in različne želje za kosilo.
Mož si je zaradi svežega drožnega kruha zaželel hrenovko in fižolovo solato.
Za naju s sinom sem spekla pol piščančjih prsi, mlad krompir, zraven brokoli in paradižnikova solata sorte Lušt z mlado čebulo.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28. maj 2023 22:53
28. maj 2023 22:06
Tinkabinka - tale krompir je mož zavil v folijo in vrgel v žerjavico žara, ter pekel cca 1 uro. Res je bil dober, zunaj zapečen, znotraj pa mehek, maslen.
Mi smo se danes potepali pri babici in jedli govejo juho z rezanci, filane paprike, pire krompir, sadna solata s sladoledom in smetano ter kava, slikala sem samo sladico:
29. maj 2023 13:00
Ponedeljek:
Zrezki v omaki, rižota; kisla paprika
Pozdravček!
29. maj 2023 17:37
Danes: kostna juha iz zaloge z ribano kašo
pire
ostanki pečenih reber
prva solata iz mešanice radičev ki sem jih posejala letos
s
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 29. maj 2023 17:38
30. maj 2023 12:04
Danes: grenadirmarš
domača prekajena
mešanica mojega mladega radiča s
jagode
31. maj 2023 7:58
Včeraj je kuhal moj starejši sin (pavza med učenjem za izpite) - razkoščičena bedra z zelišči, pečen krompir s papriko in bučkami, paradižnik z rukolo. Zelo je bilo okusno:
In prva pošiljka 🍒🍒🍒🍒🍒
31. maj 2023 14:22
Ossi je napisal/a: |
Včeraj je kuhal moj starejši sin (pavza med učenjem za izpite) - razkoščičena bedra z zelišči, pečen krompir s papriko in bučkami, paradižnik z rukolo. Zelo je bilo okusno: In prva pošiljka 🍒🍒🍒🍒🍒 Ossi
|
bravooo sin, vsaka čast
31. maj 2023 14:24
Danes: kuskus z dušenim paradižnikom, rdečo papriko,
pečene peruti
mešanica mladega radiča s
jagode
31. maj 2023 15:30
Sreda:
Vampi tržaško; zelena solata
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Špageti karbonara