10. mar 2023 15:02
Goveja juha z zvezdicami, paniran oslič in francoska solata na hitro iz trgovine.
Kava in domači piškoti.
10. mar 2023 15:02
Goveja juha z zvezdicami, paniran oslič in francoska solata na hitro iz trgovine.
Kava in domači piškoti.
10. mar 2023 15:48
Tole pa danes
10. mar 2023 17:03
Danes: čufti iz zaloge
pire
endivija,rdeč radič s
10. mar 2023 17:30
Danes pašta fižol, kranjska klobasa, prekajena piščančja klobasa ala kranjska ( zelo dobra), zame malo regrata s fižolom, zelenjava, kruh
10. mar 2023 17:54
Mi pa danes ričet s krajjnsko klobaso.
Ossi, hvalabogu da nisi zamerila. Sem se že ustrašla. Hotela sem samo povedat, da jaz tudi travo zraven solate naberem, zato se, če je le priložnost ne ukvarjam več s pranjem in čiščenjem solate.
11. mar 2023 9:23
Anemiilat - itak, da ne 😉, domača kuhinja je pač polna presenečenj in manjših nerodnosti 😊. Meni je tukaj ravno zato luštno, ker ni treba, da je vse popolno.
Danes smo v polni zasedbi, zato grem počasi v pripravo - lep dan vsem
11. mar 2023 12:57
Sobota:
Goveja juhica; panirana paprika, nadevana s sirom in šunko; pečen radič, pokrit s česnom in sirom; motovilec in radič s krompirjem ter narom
Pozdravček!
11. mar 2023 13:42
Danes: domača pica z jajcem
paradižnikova solata
za moški del, zame-radler šipek
11. mar 2023 13:55
Zelnjavno-pišč.juha, pečen piščanec, riž, zapečen brstični ohrovt s parmezanom, solata s fižolom, kokosove kocke
11. mar 2023 17:53
Hvala bogu, da se je vse pozitivno razrešilo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom