18. avg 2022 12:47
Danes: polnjene rdeče paprike
pire
solata
breskve, nektarine, slive
18. avg 2022 12:47
Danes: polnjene rdeče paprike
pire
solata
breskve, nektarine, slive
18. avg 2022 15:05
Četrtek:
Rižoto - kozice in lignji; zelena solata, kumarice
Pozdravček!
18. avg 2022 21:08
Johana, nimam covida, temveč bakterijsko okužbo in se zdravim z antibotiki. Danes je prvi dan, da sem malo bolje, glas je bolj slab, nos in kašelj se umirjata, tudi vročina. Končno mi je uspelo nekaj pojesti, sem pa izgubila vonj. Zaenkrat še počivam, vrt mi zaliva mož, kosilo pripravljata moja dva.
Danes je šel mož iskat v bližnjo restavracijo dunajske zrezke, pomfri, pražen krompir in mešano solato.
18. avg 2022 22:38
Trixi je napisal/a: |
Johana, nimam covida, temveč bakterijsko okužbo in se zdravim z antibotiki. Danes je prvi dan, da sem malo bolje, glas je bolj slab, nos in kašelj se umirjata, tudi vročina. Končno mi je uspelo nekaj pojesti, sem pa izgubila vonj. Zaenkrat še počivam, vrt mi zaliva mož, kosilo pripravljata moja dva. Danes je šel mož iskat v bližnjo restavracijo dunajske zrezke, pomfri, pražen krompir in mešano solato. Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Hvala, želim ti hitro okrevanje po antibiotikih.
19. avg 2022 13:00
Petek:
Špageti a`la bologneze; zelena solata
Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 19. avg 2022 13:01
19. avg 2022 18:01
Danes goveja juha z zdrobovimi žličniki, špageti z zelenjavno omako, zelena solata
19. avg 2022 19:48
Danes: bučkina juha z riževimi rezanci, skutini ajdovi štruklji, motovilec, paradižnik
Jutri: goveja juha, bučkina juha, musaka, zelena solata, paradižnik
Nedelja: zelenjavna juha in goveja juha, pečen krompir, svinjska vratovina, piščančja bedra in file, paradižnikova, kumarična in zelena solata, borovničevi mafini
20. avg 2022 11:07
Včeraj pečen odojek, ajvar, kruh, solata
Danes povabljeni na ribji piknik
20. avg 2022 15:24
Danes, tudi vse sestavine kosila-domače:
polnjene z mletim mesom
pečen
solata
borovničeva -presenečenje-darilo od zlate svakinje
domače , domače breskve, kupljene marelice
20. avg 2022 20:31
Sobotno kosilo brzinsko, v ospredju bila peka za fešto
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Jernejev zelenjavni curry