30. jun 2022 13:10
Četrtek:
Paradižnikova juhica z rižem; krpice z zeljem, hrenovka
Pozdravček!
30. jun 2022 13:10
Četrtek:
Paradižnikova juhica z rižem; krpice z zeljem, hrenovka
Pozdravček!
30. jun 2022 14:56
Danes in jutri:
boranija s prvim mojim letošnjim
stročjim fižolom in domačim mesom sosedovega bikca
domač
breskve, marelice
30. jun 2022 15:52
Mi uživamo na otoku Lošinj in naši jedilniki -
v nedeljo smo prispeli in smo šli na pizze, jaz rižoto s škampi in solato. Čeprav smo v isti restavraciji jedli velikokrat je bilo tokrat slabše, saj se je zamenjal lastnik. Cene zelo visoke, če primerjam leto 2020 ...
30. jun 2022 15:54
Tu zunanjega žara nimamo, kljub lepi hiški na vrhu hriba Sv. Jakov. Zato v ponedeljek na hitro popečeni fileji piščanca, sv. ribice, pečen domač krompir, paradižnikova solata ( pozabila slikat)
30. jun 2022 15:59
V torek sem kupila svež paradižnik, ki že ima okus za omako. Zase v ribarnici nekaj škampov po normalni ceni. Naredila sem paradižnikovo omako za vse, testenine, zeleno solato. Za večerjo sem pekla palačinke za naša najstnika.
30. jun 2022 16:01
Včeraj sem spekla čevapčiče, v pečici krompir in perutničke, paradižnikova in kumarična solata, čebula. Slikat pozabila. Bil je vroč soparen dan.
30. jun 2022 16:08
Danes smo se kopali na luštni plaži v bližini kampa Lopari. Brez gužve. Za kosilo smo šli v restavracijo Joker v Sv. Jakov. Otroka razočarana, da niso imeli pišč.dunajca ( na otoku je to sedaj res problem, ker ga v večini restavracij ni) izbrala sta čevape, piščančji file na žaru, pomfri, midva pagarja z žara s krompirjem, solati. Bilo je odlično, cena zelo normalna. 25% manj kot v mestu. Slikati sem še uspela
1. jul 2022 13:08
Petek:
Špageti a`la bologneze; kumarična in zelena solata; čokoladni mafini (malček so se razlezli)
Pozdravček!
1. jul 2022 17:58
Danes neka brzinskega za pojest na plaži- hamurgerji, pomfri, jaz skledico s sardinami, solato, popečenimi kruhki in tatarsko omako. Dobro je bilo.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 1. jul 2022 18:08
2. jul 2022 14:25
Sobota:
Pečen krompir, čevapčiči, zelena solata
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Bowla s kozicami