7. okt 2021 13:01
Danes: ostanki zajčje obare
marelični cmoki, zabeljeni z drobtinicami z maslom
kompot
7. okt 2021 13:01
Danes: ostanki zajčje obare
marelični cmoki, zabeljeni z drobtinicami z maslom
kompot
7. okt 2021 13:41
Četrtek:
Korenčkova juhica; krompirjeva musaka; radič s krompirjem
Pozdravček!
7. okt 2021 14:38
Goveja juhica, ganadirmarš, kuhana govedia s hrnovo omako, endivja s krompirjem:
7. okt 2021 15:26
Torek: dežnikarice oz. marele na način vampov, pire krompir, puding. Marele smo vedno jedli pohane, sedaj ko sem jih tako pripravila definitivno jih še bom
Sreda: riž na kitajski način z zelenjavo, pišekom, jajčko in zraven paradižnikova solata
Četrtek: gobova juha, pizza žepki
7. okt 2021 16:06
Ossi je napisal/a: |
Goveja juhica, ganadirmarš, kuhana govedia s hrnovo omako, endivja s krompirjem: Ossi
|
ossi, super kosilo, brez zamere, kot Zagorjanka, kjer dobro poznamo in kuhamo to jed, ki so jo jedli že naši predniki-predvsem rudarji, pravilno ime je-grenadirmarš. https://www.visittrbovlje.si/lokalna-kulinarika/grenadirma
7. okt 2021 16:38
Johana - nobene zamere. Sem Trbovka in bi to mogla vedet ....tudi moj mož se je smejal izrazu
Sporočilo je spremenil(a) Ossi dne 7. okt 2021 16:39
7. okt 2021 21:11
Ossi je napisal/a: |
Johana - nobene zamere. Sem Trbovka in bi to mogla vedet ....tudi moj mož se je smejal izrazu Sporočilo je spremenil(a) Ossi dne 7. okt 2021 16:39 |
8. okt 2021 13:09
Petek:
Piščančji ajgemahtec s knedlčki; koruzna zlevanka s skuto
Pozdravček!
8. okt 2021 14:28
včeraj ražnjiči, krompir in kozarec kokte
danes pica s pršutom in sladoled
jutri bodo skutne palačinke in kompot
v nedeljo pa njoki z lososom v smetanovi omaki in zelena solata
9. okt 2021 13:28
Danes: domača pica
paradižnikova solata
za moški del, zame radler
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Princeske