16. jan 2021 13:26
Sobota:
Dušeno kislo zelje, beli žganci zabeljeni s prepraženo čebulo in kislo smetano; krvavica
Pozdravček!
16. jan 2021 13:26
Sobota:
Dušeno kislo zelje, beli žganci zabeljeni s prepraženo čebulo in kislo smetano; krvavica
Pozdravček!
16. jan 2021 13:37
Danes: domača pica
paradižnikova solata
za moški del, zame radler šipek
16. jan 2021 14:21
Sobota,
Goveja juha z domačimi rezanci,
Pire krompir
Govedina iz juhe
Kumarična omaka
Mešana zelena solata
Lepo nedeljo želim!
16. jan 2021 18:38
Bučna juha, slivovi cmoki s krompirjevim testom in poleg "omaka", skuhana iz sliv (pač ne tako dolgo kuhano, da bi postala že marmelada).
17. jan 2021 12:23
Danes: kostna juha
z ribano kašo
ocvrti zrezki v testu
pečen in ala Jamie Oliver
mešanica radičev, motovilec, endivija s fižolom
17. jan 2021 13:26
Nedelja:
Cvetačna kremna juhica; pečene perutničke, mlinci; mešani radič s fižolom in granatnim jabolkom
Pozdravček!
17. jan 2021 14:43
Bučkina juha, srna v omaki z rdečim vinom, skutni njoki po receptu anina kuhinja, mešana solata, jabolčni zavitek s skuto, kava
17. jan 2021 18:35
Listi ohrovta (blanširani), nadevani z mletim mesom in proseno kašo, preliti s paradižnikovo omako in pečeno v pečici, priloga krompir v kosih z narezanimi ohrovtovimi listi, maslom in česnom ter sveže pečene štručke z drožmi in sezamom. Sladica jabolčni zavitek.
18. jan 2021 9:27
Petek: čufti in pire
Sobota: mesno zelenjavna enolončnica z vodnimi žličniki, mufini
Nedelja: bučna juha, pečen piščanec, široki rezanci, zelena solata
Ponedeljek: preostanek sobotne enolončnice, krof
18. jan 2021 12:18
Anka super razvajaš ...
Pri nas prejšnji teden
Nedelja, goveja juha, pražen krompir, pečen piščanec, sv. ribica, dušene bučke, solata
Ponedeljek - sarme, kruh, za sina hrana iz Mcdonaldsa, ker je šel popoldne k otrodontu na limanje zvezdic
Torek testenine s paradižnikovo, mesno omako, solata
Sreda goveja juha, zrezki s sirom, pire krompir, solata
Četrtek filana paprika, pire, krompir, solata
Petek telečja omaka, testenine, solata
Sobota moja moja dva pizzo iz Parme Lj., jaz file ribice z zelenjavo in solato
Včeraj goveja juha z rezanci, pozno popoldne hrana čevapčiči, kajmak, pečene paprika, šobska solata, lepinje, pomfri iz Čada Lj. Odlično je bilo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Gnetemo, pečemo in jih že jemo