2. avg 2006 22:53
četvrtak: juha od cvjetače pečena puretina mlinci paradajz, krastavci i luk na salatu sladoled Lidija... Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 02. avg 2006 23:00:34
2. avg 2006 22:53
četvrtak: juha od cvjetače pečena puretina mlinci paradajz, krastavci i luk na salatu sladoled Lidija... Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 02. avg 2006 23:00:34
3. avg 2006 8:31
Včeraj: korenčkova juha, skutine palačinke Danes: zelenjavna juha s kolerabo, jabolčni zaviteki Jutri: špinača, pire krompir in panirane ribe buča
3. avg 2006 12:48
Pizza, kompot. jade
3. avg 2006 12:55
Danes: špageti s paradižnikovo omako,zelena solata, sladoled. Jutri: zelenjavna juha zame, za moža pa še palačinke. LP! fakin712
3. avg 2006 13:08
juha z zdrobom in korenckom mesni polpetki buce v omaki pire krompir kumare v solati zelena solata fresh
3. avg 2006 14:01
danes 1. za lubija in mene bela polenta in fižol ter sir 2. za ostale pečene sv. kračke, polnjeni jajčevci in solata jasna
3. avg 2006 20:27
četrtek: njami bučke s sirom (recept iz baze), za moške malo meseka, paradižnikova solata petek: lazanja, solata Julija
3. avg 2006 21:02
torek: zelenjavna omakica, testenine, zelena solata sreda: polpeti, restan krompir, paradižnikova solata četrtek: krompirjeva juha s korenčkom, rižev narastek z jabolkami, češnjev kompot potepinka
4. avg 2006 9:16
danes ne kuham nič jasna
4. avg 2006 12:41
Jaz sem pa pravkar dokončala telečjo obarico. Narezala sem majhno čebulo in polovico pora ter dala na olje, 3 rjava šampinjončka narezane na listke, 40 dag teletine sem narezala na kockice vrgla na čebulo. Na majhne kockice sem narezala korenček, rumen korenček, kolerabico, zeleno, koren peteršilja, 1 krompir - vse od enkrat sem dala na meso, zalila ter pokrila. Dodala sem sol, vegeto, par zrn poprla in 1 lovor. Počasi se kuhalo. Iz enega jajca in moke sem naredila zelo zelo majhne žličnike. Zašprudlala sem z žlico moke in z žlico koruzne moke. Še malo se kuhalo, na koncu sem dodala nasekljano veliko peteršilja, zelene in bazlilike. In res čisto na koncu 3 velike žlice kisle smetane ter curek jabolčnega kisa. Zraven bom ponudila hladno melono. Pozdravček!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Pizza s pršutom