8. jul 2006 13:57
O, Lady_L, sem ze komaj cakala najboljse jedilnike na svetu!!! Dobrodosla nazaj! fresh
8. jul 2006 13:57
O, Lady_L, sem ze komaj cakala najboljse jedilnike na svetu!!! Dobrodosla nazaj! fresh
8. jul 2006 14:27
danes:zelenjavna juha,marelični cmoki iz skutinega testa jutri:piščančja juha z vlivanci,kuhana zelenjava prepražena na maslu,rižota,piščančji file(popečen),paradižnikova solata z zeleno papriko ,za posladek pa dragičkin srnin hrbet kalcicl Sporočilo je spremenil(a) kalcicl dne 08. jul 2006 14:28:21
8. jul 2006 20:45
Danes: Puranji pariški zrezek, pire krompir, mešana zelenjava na maslu in ogromna skleda zelene solate, domač višnjev sladoled s smetano in čokolado Jutri: goveja juha z domačimi rezanci in jetrovimi cmočki, kuhana govedina, govedina v zelenjavni omaki, dunajski, pečen piščanec in odojek z restan krompir, rizi-bizi, dušena ajdiva kaša, kruhovi cmoki, razno razne solate in dodatki, na koncu pa razno meso z žara z dodatki, torte in drobno pecivo, sladoledna bomba v lubenici.....in ostale sladice. Pa še kaj, se trenutno ne spomnim, to je namreč kosilo za 60 oseb , ki bo na prostem, po konfirmaciji prijateljičinega sina. Pomoč pa bom imela, vsekakor! Kyara
9. jul 2006 3:11
Danes: svinjska pečenka in mlad krompirček z zelenjavo (ko se naredi dan, ga grem izkopat, da me prej ne ujame dež ) in šobska solata Lep dan in veliko se smejte
9. jul 2006 9:15
juha od cvjetače pečeno pile s mlincima salata - paradajzi, krastavci i mlad luk Lidija...
9. jul 2006 12:03
Goveja juhica (zraven pa sveže sesekljan drobnjak, drobno nariban korenček in sesekljan peteršilj,vsak si da v krožnik, kot mu paše) - puranji zrezki v smetanovi omaki, krompirjeva rulada, pečen mlad "kiflar", hrustljava zelena solata z mlado čebulo, korenček z bučnim oljem v solati; jagode,borovnice, maline in rubene ter ribez s sladoledom in smetano (priznam, kuha moja mama, ne jaz!) Mamamia mamamia
9. jul 2006 15:12
Lady_L dobrodošla nazaj med odvisniki. Govej juha z zdrobovimi žličniki, pečen krompir in kurja nabodala, skleda solate lp zinka
9. jul 2006 15:14
goveja juha, pecen piscanec z mediteransko zelenjavo, pire krompir, mlada mesana solata, za posladek pa sladoled fresh
9. jul 2006 21:32
Goveja juha, pražen krompir, pečeni kremenatli, solata iz kumaric, sladoled. jade
10. jul 2006 8:44
juha s knedlima od sira piletina i mlinci od nedjelje paradajzi Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Zviti krofi