2. feb 2006 19:42
danes: goveja juha, palačinke z blitvo, kuhana govedina, rdeča pesa v solati, "štravba" rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 02. feb 2006 19:42:51
2. feb 2006 19:42
danes: goveja juha, palačinke z blitvo, kuhana govedina, rdeča pesa v solati, "štravba" rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 02. feb 2006 19:42:51
2. feb 2006 19:51
petak: sarma pire krumpir snježne kape Lidija...
2. feb 2006 19:55
Julija, kaj je to skutina strjenka? Lidija...
2. feb 2006 20:08
Lidija, lahko odgovorim jaz? Poglej spodnja linka, pa bo najbolj jasno. http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4737&besed http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5804&besed Pa dober tek, če se je boš lotila. rimljanka
2. feb 2006 22:30
Včeraj: Cvetačna juha, solata Danes: Durum špageti, zelenjavna omaka z jurčki, kitajsko zelje MissLady
3. feb 2006 8:52
Moram reći da mi se ta skutina strjenka čini jako primamljivom. Mislim da budem je probala napraviti. Hvala za odgovor! Lidija...
3. feb 2006 9:53
Lidija, tole je pa moj recept, pravzaprav ni moj, ampak od prijateljice. " Evo danes sem pripravila skutno strjenko. Tole pride v poštev za vse, tudi tiste stroge Montijevce za sem pa tja. :) Sestavine: 250g skute 350g jogurta 20g(vrečkica) želatine FIX 2 vanilijeva sladkorja 1 rum sladkor malo fruktoze Skuto in jogurt zmešaš skupaj, dodaš sladkor in želatino ter mešaš, da se zgosti. Maso daš v modelčke za puding ali v kakšno drugo skledico in postaviš v hladilnik za par ur, da se strdi. Če maso postaviš v skrinjo za kakšno uro pa jo potem prestaviš v hladilnik je vse skupaj nekoliko prej končano. Skutno strjenko postaviš na krožniček in preliješ z vročimi borovnicami ali drugim podobnim sadjem(maline, jagode...)." lp Imaš pa fine recepte tudi na embalaži želatine. Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 03. feb 2006 11:36:12
3. feb 2006 12:47
danes: tople kumare, zabeljen fižol v zrnju, hrenovke potepinka
4. feb 2006 9:01
včeraj: gorska mineštra,čebulna potica danes: jota, pečenice,za sladico Urškino pecivo jutri: goveja juha,vratovina, pražen krompir, rdeča pesa Teka
4. feb 2006 9:53
juha od suhih vrganja zapečeni štrukli sa sirom Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek s piščancem in zelenjavo
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom