3. dec 2005 9:50
sobota: porova juha (še enkrat, moji so nori nanjo), ocvrt osličev file (zame pečen), krompirjeva solata (zame zelena) lp Julija
3. dec 2005 9:50
sobota: porova juha (še enkrat, moji so nori nanjo), ocvrt osličev file (zame pečen), krompirjeva solata (zame zelena) lp Julija
3. dec 2005 10:40
prežgana juha s kockicama kruha juneći saft tjestenina kisela paprika, ukiseljene gljive, feferoni kiflice "brzo i fino" Lidija...
3. dec 2005 16:45
Včeraj: zelenjavna juha in polenta z omako iz popečene klobase, paradižnika in fižola. Danes: špageti Salamanka in endivija z rdečo peso, za sladico pa palačinke s sesekljanimi orehi in javorjevim sirupom Maji
3. dec 2005 18:52
nedelja: goveja juha z zdrobovimi žličniki, Štefani pečenka, pire krompir, kremna špinača, solata; za sladico pa skutni zavitek z rozinami lp Julija
3. dec 2005 19:59
kkxbfdsbfhghggf f nives
3. dec 2005 20:24
nives je napisal/a: |
kkxbfdsbfhghggf f nives |
3. dec 2005 21:00
Nives lepo prosim za recept za tole zadevščino, po moje mora biti odlično. jade
3. dec 2005 21:01
Danes: Pečen krompir, pečen odojek, motovilec s fižolom v solati Sladica: Od 5 do 1 jade
3. dec 2005 23:17
mogoče goveja juhica po taščino (odlična), tenstan krompir, pečeni telečji zrezki, solata zelena-zeljnata, sladica čokoladne kocke, in seveda KAVICA(grenka). mmbrlan
4. dec 2005 3:49
nives je napisal/a: |
kkxbfdsbfhghggf f nives |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem