31. okt 2005 20:58
Danes: pica, za poslastico ruske kučme tjas
31. okt 2005 20:58
Danes: pica, za poslastico ruske kučme tjas
31. okt 2005 22:30
Danes: sesekljani zrezki v omaki, gratinirani makaroni, zelje v solati s krompirjem Torek: zelenjavna lazanja MissLady
1. nov 2005 14:19
Danes: goveja juha, mešano meso na žar, bučkin zavitek, jaffa biskvit(kupila na pumpi, ker so bili v akciji) Lep dan želi Anamarija
1. nov 2005 15:20
Sedaj sem malo sedla za računalnik, seveda na forum. Z možem sva pospravila kuhinjo. Danes je bila kar celotna družina na kosilu - kar 9 celih in ena polovička nas je. Delala sem: Špinačna juha s kislo smetano, potresena z naribanimi kuhanimi jajci; Marinirani goveji zrezki (včeraj marinirano: olje, olivno olje, balzamični kis, žlica medu, žlica soli, žlica vegete, žlička rdeče paprike, žlička popra, malo nasekljanega peteršilja, malo česna, 3 žlice senfa s semeni); Kuhan riž pomešan s prepraženo čebulo in mleto rdečo papriko; Mešana solata s krompirjem in jajci. Sedaj bova malo počivala. Pozdravček!
1. nov 2005 19:38
torek: pečene perutničke, dušen riž, spomladanska zelenjavna mešanica, sirova omaka, paradižnikova juha sreda: kokošja juha z rezanci, pečeni sv. zrezki, dušen brstični ohrovt, korenček v omaki, mlinci, zelena solata Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 02. nov 2005 10:10:22
1. nov 2005 21:46
teleća juha s ribancima kuhana teleća koljenica s povrćem njoki s gorgonzolom u umaku od topljenog sira i vrhnja krastavci salata s maslinovim uljem Lidija...
1. nov 2005 22:24
Rižota z grahom, pelati in kolerabo (imam Š dan, moj se bo pač malo prilagodil!!!), zelena solata s fižolom Dušanka
2. nov 2005 7:25
ponedeljek: polžki z šugom iz mletega mesa - gratinirani v pečici, solata in tiramisu torek: dušeno kislo zelje in pečenice, pečeni kostanji s čokolado, jabolčno skutna pita danes kuha mama - verjetno bodo njoki z golažem Ana
2. nov 2005 8:18
poriluk sa suhim (prekajenim) mesom Lidija...
2. nov 2005 9:28
Včeraj: zelena solata z raznimi dodatki (pospravljava hladilnik), grahova gosta juha s testeninami Danes: še zmeraj solata z dodatki, amarantova enolončnica; proti večeru praznovanje taščinega roj. dne: napovedala je domači tatarski biftek in kostanjevo torto, mnjamsi, juhuhu!! LP MohkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom