5. sep 2005 12:39
Pečena teleća rebra, krumpir i blitva na salatu, kuhana kukuruza. Lidija...
5. sep 2005 12:39
Pečena teleća rebra, krumpir i blitva na salatu, kuhana kukuruza. Lidija...
5. sep 2005 15:13
predvčerajšnjim: nadevane paprike vceraj: jedli smo zunaj danes: telecja pecenka, krompir, solata, sladoled jutri: spaghetti z zelenjavno omako po pa ne vem giaia
6. sep 2005 6:54
Danes: Filane paprike s pire krompirjem Jutri: Je še predaleč tjas
6. sep 2005 11:20
pileća juha s gris knedlima knedle s marelicama Lidija...
6. sep 2005 14:30
včeraj: pomfri in hrenovke (nekaj na hitro) danes: bobiči (koruzna mineštra) in jabolčni štrudelj jutri: če se mi bo dalo - zajčkov golaž in njoki Ana Geržina
6. sep 2005 14:52
Za kosilo v sredo: lazanja, zelena solata Četrtek: kremna juha iz bučk s kruhovimi kockami, goveji zrezki v smetnovi omaki, široki rezanci in solata, zame kot tisto, ki sem na dieti, pa kuhanko piščančje belo meso in kus-kus z zelenjavo Petek: čili con carne, bel kruh za zdrave jedce in kuhana riba ter solata iz bučk zame Mamamia mamamia
6. sep 2005 15:11
ponedeljek: kosilo Pri Jovotu torek: govedina s porom v omaki, pirini žlićniki, endivija s krompirjem; popoldan pa še puding Julija
6. sep 2005 22:40
Julya, kako pa narediš pirine žličnike? Pri nas so bile danes lignje na buzaro, kuhan riž. lp dome
7. sep 2005 8:57
ponedeljek:ričet s prekajenim mesom, biskvitna potica torek:goveji zrezki v omaki, pire krompir, zelena solata sreda:dunajski zrezki, testeninska solata četrtek:zelenjavna rižota, rdeča pesa petek:piščančja obara, slivovi cmoki LP gogy
7. sep 2005 18:12
sir (skuta), vrhnje (smetana), kuhana šunka, hren Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami