23. jun 2005 7:22
....mmmm porov burek...ali por prej malo prepražite? ANJA
23. jun 2005 7:22
....mmmm porov burek...ali por prej malo prepražite? ANJA
23. jun 2005 13:47
Ja, malo ga prepražim. Se mi zdi, da ima tako boljši okus. Potem pa zmešam s skuto in kislo smetano ter nadevam. Včasih naredim zvitke, včasih pa pita varianto. Meni je porov burek skupaj s skledo solate super kosilo!
23. jun 2005 23:06
Pečena orada na krumpirima i blitva. Umak od peršina, bijeloga luka i maslinovog ulja. Kesten šnite. - kuhna teletina, krumpir i blitva Lidija...
24. jun 2005 10:10
četrtek: zaradi poti kosilo oziroma boljše večerja v restavraciji Interšpara v Kopru petek: svinjski kremenateljci na žaru, jajčevci s papriko in paradižnikom kot priloga, pire krompir, solata Julija
24. jun 2005 11:29
Juha od kopra, rižto od teletine i zelena salata s bijelim lukom - mlado zelje s teletinom, krumpirićem, mrkvicom i korabicom... Lidija...
25. jun 2005 11:05
Danas idemo na rućak u Grešnu Goricu. Sutra je roštiljijada i uz kavicu potratna potica koju upravo pečem. Lidija...
25. jun 2005 17:29
sobota: dušena govedina z veliko zelenjave, kuhan riž, solata Julija Lidija, si dobila odgovor? Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 25. jun 2005 17:41:32
25. jun 2005 19:14
Kos odojka z mladim krompirčkom in šampinjoni. Zraven pa še posoljena in z bučnim oljem zabeljena zelenjava: čebula, paradižnik, paprika, por. Za posladek maffini. LP, Stanka
25. jun 2005 19:41
Stročji fižol z olivnim oljem, mladim česnom, peteršiljem in balzamičnim kisom, šopska solata z baziliko, bučke na žaru, popečena lepinja. lucija
25. jun 2005 20:10
Ručak u Grešnoj Gorici: juha od gljiva, pečena teletina, restani krumpir, zapečeni grah, zelje salata i za desert zapečeni štrukli od sira (slana verzija). Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Pijana Kokoš