8. maj 2005 19:53
Špargljeva kremna juha, svedri s popečenimi koščki bučk in paradižnika, mocarelo in meliso, mlada solata z rukolo. lucija
8. maj 2005 19:53
Špargljeva kremna juha, svedri s popečenimi koščki bučk in paradižnika, mocarelo in meliso, mlada solata z rukolo. lucija
9. maj 2005 8:22
Kuhani juneći flam, bistra juneća juhica, salata (krastavci, paradajz, zelena). Od danas krećem s 3MD. Valjda bum izdržala. Lidija...
9. maj 2005 9:04
Danes: skutini cmoki s slivami Jutri: solata nicoise (ozek stročji fižol, črne olive, rukola, paradižnik, mozzarella, črne olive, trdo kuhano jajce, olivno olje, balzamični kis...) Sreda: sataraš, zelena solata z jajcem Četrtek: najverjetneje kakšna zelenjavna juha ter palačinke / ali pa testenine puttanesca ali pa kar s pestom :) LP Zala
9. maj 2005 12:44
Za kćerkicu: kuhani komadići piletine (bijelo meso) i janjetine s korabicom, mrkvicom, krumpirčekom i brokulom. Zdrepano s malo Rame. Lidija...
9. maj 2005 16:08
Petek: špargljeva rižota Sobota: riž s šparglji in kotlet s stopljenim sirčkom Nedelja: njoki s šparglji (v restavraciji v Kubedu - bili so odlični) Ponedeljek: testenine s šparglji sinček: nekakšna čorbica s korenčkom, grahom, bučko, malo šparglja in rižem (kot vidite bom izdatno izkoristila špargljasto obdobje - kot pravi moj fant: treba se jih je nažret, dokler so ... So pa seveda vsi nabrani z našimi pridnimi rokami) uharica
9. maj 2005 20:55
danes: polenta s petršiljem in kolobarji hrenovk, gratinirana s sirom jutri: špageti s česnom in paradižnikom Tjas
9. maj 2005 22:45
danes: omaka iz paradižnika in paprike s popečeno bučko, riž popoldne: narezek, domač kruh, schwarzwald torta Lidija! Včeraj sem spekla torto po tvojem receptu. Vsi so jo pohvalili in želeli še. Hvala in lep pozdrav dome
10. maj 2005 10:02
Grah s kobasicama i mladim lukom. (za mene bez mesa) Za našu najmlađu: kuhani kunić s mrkvom, korabicom, cvjetačom i dvopekom. Dome, drago mi je da si s tortom zadovoljna. Meni osobno je jako fina, a i lagana. Kako za želudac tako i za pripremu. Lidija...
10. maj 2005 11:43
Zloženka iz domačih pirinih rezancev in čemaža s kislo smetano in mozzarelo, zapečeno v pečici. Za sladico pa se zdajle pečejo orehi. lp Vesna Vesna Milek Recko
10. maj 2005 18:42
Včeraj: bila je rižota s šparglji Danes: korenčkovo - zdrobova juha, pečenica in mešana solata ( fižol, paradižnik, paprika , zelena solata in ogromno mlade čebule ) LumpicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Najboljši limonini razpokančki