8. apr 2005 12:38
... u kašicu s povrćem i mesom dodam koju kap maslinovog ulja. Lidija...
8. apr 2005 12:38
... u kašicu s povrćem i mesom dodam koju kap maslinovog ulja. Lidija...
8. apr 2005 13:34
Danes: tortelini z gorgonzolo Jutri: jua z ribano kašo, svinjski zrezki v omaki z zelenim poprom, riž Lumpica
8. apr 2005 15:43
Lidija, moj sinek je bil 27.3. star 6 mesecev. Mleka mu jaz ne dajem, dajem pa mu izdelke iz fermentiranega mleka-jogurt, kisla smetana, skuta, Delno se še dojiva. Odkar je gosto hrano je zelo žejen. Pije vodo, ali sok frutek razredčen z vodo. Pozdravčke, Noa
9. apr 2005 15:32
Danes: makaroni z omako bolonjez, zelena solata Mamici, kako vaju je luštno brati in obujati spomine! LP, Stanka
9. apr 2005 18:05
No, super, da se najdejo koščki debat tudi o kašicah! Jaz imam pa fantička, ki ima 5 mesecev in pol, tako da počasi začenjam razmišljati o uvajanju kakšnih korenčkov, kolerabic, jabolčkov itd. Zaenkrat se samo še dojiva ... Danes: goveja juhca, rost bif, polenta, popečene gobice, solata uharica
9. apr 2005 20:41
nedelja: goveja juha z domačimi rezanci (naredila tašča), pečen svinjski vrat polnjen z mletim mesom, pražen krompir, dušene bučke, paradižnikova solata, torta Julya
10. apr 2005 2:20
Danes je bila tempura (japonska ocvrta zelenjava v testu) iz cvetače, korenja, bučk in zelja, zraven tri različne omake za pomakat in rjavi riž, za posladek pa kavica za pocrkljat. Jutri bo za posladek semifredo s čokolado in kikirikijem, za kosilo pa še ne vem, mogoče domači pesini rezanci, ker moram peso porabit ali pa pesini ravioli, polnjeni s skutnim nadevom, zraven pa kaka zelenjavna omakica, mogoče kar vok varianta, ker je še nekaj zelenjave za porabit... Ali pa štruklji z nadevom iz rdečega zelja. Če se bo komu dalo v trgovino pa še torta, ker je zmanjkalo sladkorja. V ponedeljek bojo verjetno domači ajdovi šrtuklji s skuto - njami, da malo počisitmo zmrzovalnik:) Veri
10. apr 2005 12:35
Kokšja juhica z grisovimi cmoki, pečena orada s krompirjem, regrat. Za posladkat čokoladna rolada. LP, Stanka
10. apr 2005 17:43
ponedeljek: moj goveji golaž, polenta, solata Julya
10. apr 2005 19:42
danes: goveji zrezki v omaki s stročjim fižolom in pečeno papriko, pire krompir, motovilec in pita z jabolčnim in slivovim nadevom llp domeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Pohorska omleta