29. mar 2005 21:13
jutri-sreda: zloženka iz krompirja, jac in šunke, popečeno v pečici, skleda solate, sladic smo se najedli do naslednjih praznikov, ki pa bodo prav kmalu, saj imamo v aprilu trije družinski člani rojstni dan; Julya
29. mar 2005 21:13
jutri-sreda: zloženka iz krompirja, jac in šunke, popečeno v pečici, skleda solate, sladic smo se najedli do naslednjih praznikov, ki pa bodo prav kmalu, saj imamo v aprilu trije družinski člani rojstni dan; Julya
30. mar 2005 10:00
Karfiol juhica, krpice i zelje, faširanci.... a kolača ko u priči. Lidija...
30. mar 2005 11:23
Včeraj: "makaronflajš", kisla paprika polnjena z zeljem. Zvečer smo si pa privoščili polento z mlekom - joj, kako se je prileglo. Danes: ričet Jutri: pire krompir, špinača, hrenovke. Pozdrav!
30. mar 2005 13:52
Ponedeljek: makaroni s paradižnikovo omako in parmezanom, regrat s toplim krompirjem. Torek: aleluja, piščančje hrenovke in spet regrat. Danes: zelenjavna lazanja, mešana solata. Jutri: golaž iz kislega zelja in zelenjave (iz PKU kuharske knjige), krompir v kosih, sadna solata. Loni Makaroni
30. mar 2005 15:36
Puranji zrezek z gobami,kruhovi cmoki,radič z fižolom.LP terlikar 1
30. mar 2005 15:38
Včeraj: prežganka, zabeljen krompir, šunka, regrat s toplim krompirjem Danes: juha s grisovimi cmoki, vodni žličniki, meso iz juhe, regrat LP, Stanka
30. mar 2005 18:19
Krompirjev golaž in hrenovke v testu,po želji potica ali sadje. Vidim da pojeste veliko regrata,kdaj ga naberete in očistite da ga lahko pojeste za kosilo? lp goga
30. mar 2005 19:05
Pri nas je glede regrata in vseh ostalih solat takole: če sem popoldne v službi, ni problema ; drugače je seveda, ko sem "dopoldanka". Takrat solato očistim zvečer in jo dam vlažno v posodo za vzhajanje testa (ne se smejat, tako najbolje preživi noč!) in - hop! - v hladilnik. Za kosilo pa jo dokončam in je kot sveže nabrana. Ni idealno, ampak tako smo najhitreje za mizo... LP, Stanka Sporočilo je spremenil(a) stanka dne 30. mar 2005 19:39:49
30. mar 2005 20:17
Danes: mineštra brez pujsa Jutri: Dragička mi je dala idejo za polento z mlekom oziroma kislim mlekom ( meni tako bolj paše ) Lumpica
30. mar 2005 21:15
Ponedeljek: rižota s šampinjoni Včeraj: zelenjavna lazanja, solata Danes: pire krompir in kumare v omaki Jutri: ... ??? Petek: pečena polenta s sirom, frika (ta tolminska) uharica Sporočilo je spremenil(a) uharica dne 31. mar 2005 10:00:36Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Bretonske palačinke