13. jan 2004 11:23
Pr nas bomo pa danes planili po njokih s paradižnikovo omako in mešani solati, za desert pa čaka doma v hladilniku včeraj zvečer narejen tiramisu. Jutri bodo pa kruhovi cmoki z govejim golažem in zeljnata solata. Čau, Loni
13. jan 2004 11:23
Pr nas bomo pa danes planili po njokih s paradižnikovo omako in mešani solati, za desert pa čaka doma v hladilniku včeraj zvečer narejen tiramisu. Jutri bodo pa kruhovi cmoki z govejim golažem in zeljnata solata. Čau, Loni
19. jan 2004 23:33
Danes nisem imela časa kuhati, ker se učim za izpit v četrtek, in sem jedla kar na študentske bone..sem naročila in je bilo zelo okusno. -pire krompir -svinjski medaljoni v omaki -solata (zeljna in zelena) -sladica (ki sem jo izpustila in jo dala fantu) Za večerjo pa sem jedla šobsko solato. papa
20. jan 2004 10:04
Danes sem sama za kosilo, tako da bo lahko in hitro: pire krompir in jabolcna cezana. Mogoce tudi juha-zelenjavna! Lep pozdrav! Anja
20. jan 2004 10:29
Včeraj orehovi štruklji z govejim golažem, rdeča pesa; danes zelenjavna juha, toast kruhki v stilu pice; za jutri se mi pa še ne sanja... ostanki iz hladilnika. Niso bili ostanki na vrsti, ampak piščančja rižota. Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 21. jan 2004 09:28:39
20. jan 2004 11:09
torek - sem bila sama in sem skuhala fižolove juhe za celo čredo ljudi, jaz sem jo kar takoj probala (sem jo kuhala prvič in je uspela noro! dobra, mmm z doma narejenimi krpicami...) sreda - fižolova juha in še zadnji marelični cmoki iz zmrzovalnika. četrtek - makaroni in boloneze omaka, rdeča pesa petek - fižolova solata s čebulo in bučnim oljem, prekajena šunka in kruh sobota - špageti in odmrznjen boloneze, zelje v solati nedelja - pečen cel polnjen piščanec (kruhov nadev) in še dodatne perutničke, pražen krompir, zelena solata ponedeljek - spet boloneze omaka s špageti (ki je ostala od sobote...) in zelje v solati torek - danes že včeraj pripravljene sarme in krompir v kosih. Če pogledam prejšnji teden sva imela res hecen jedilnik (saj sva jedla samo fižol in boloneze ), ker noben dan razen v nedeljo ni bilo časa. V nedeljo se nas je pa nabralo 6 prijateljev in smo cel popoldan skupaj kuhali. Lep dan, Vesna
21. jan 2004 14:04
Hej. Danes sem za zajtrk imela banano, za kosilo pa štefani pečenko, "restan" krompir in solato....sem spet naročila.
21. jan 2004 14:24
Bok! Včeraj čisto simpl: krompir v oblicah, samo olupljen, prerezan, namazan z maslom in posoljen, zelena solata, štrudel (je prispevala tašča) danes: rižota, rdeča pesa pa upam, da je ostalo še kaj štrudla LP Tina
21. jan 2004 14:42
Včeraj: golaž naše babi s "špecli", zelena solata in tortica. Danes: tortelini, eni s špinačo in rikoto, drugi s pršutom, potreseni s popraženimi drobtinami, sirom in peteršiljem, kot priloga pa brokoli... božansko, verjemite! Jutri: ribice s krompirjem, zeljna solata. Ziva
22. jan 2004 13:20
Včeraj: Kosilo: telečji zrezki v smetanovi omaki z gobami, pire krompir Večerja: Ričet Danes: Kosilo: Divjačina v pečici+pečen krompir+zelena solata Večerja: Makaroni s tuno Jutri Kosilo: piščančija bedrca v omakci+riž Večerja: Porova mineštra Natasa
23. jan 2004 8:35
Pri nas pa: Včeraj: zelenjavna juha, lignji na žaru, blitva s krompirjem in tatarska omaka. Za sladico pa cookiji iz baze. Danes: govej golaž in makaroni ter zelena solata. Lep pozdrav! DarjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Skutna pita