![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
3. feb 2004 14:05
Tanja, a imaš shujševalno na vidiko, ali samo svojega tako razvajaš? inka
3. feb 2004 14:05
Tanja, a imaš shujševalno na vidiko, ali samo svojega tako razvajaš? inka
3. feb 2004 14:17
Ma se pazim za večerjo
3. feb 2004 19:44
Tudi jaz divjačino navadno mariniram, v pečici pa jo pečem v pokritem pekaču (pekač lahko pokriješ tudi s folijo) , da se ne izsuši preveč. Mesu pred peko dodam rdeče vino (po navadi je to refošk), med pečenjem pa meso večkrat polijem z vinsko omako iz pekača. Večkrat zraven pečem tudi zelenjavo iz marinade, ki jo potem zmiksam in ponudim kot omako k mesu. Meni zraven paše tudi marmelada iz brusnic. Sicer pa smo danes imeli za kosilo brancina v soli, rižoto s tartufi in blitvo. Jutri bo pa jota. Dober tek Nada
4. feb 2004 8:25
Včeraj: rižota s škampi. Danes: mineštra. + obvezni piškotki - prirejeni cookiji iz baze s polnozrnato moko in ovsenimi kosmiči. Darja
4. feb 2004 8:51
Danes jota. Kuhano kislo zelje in kuhan fižol sem spravila v skrinjo, tako, da sem zjutraj samo vzela iz skrinje, potem skuham še krompir in skončam. Narejeno v 3/4 ure. Za desert: tiramisu. SUZANA
4. feb 2004 10:31
Včeraj štruklji (v soboto sem pustila en konček) z govejim golažem, danes piščančji ragu s širokimi rezanci,vselej zraven solata. Jutri pa verjetno mineštra in sirov zavitek.
4. feb 2004 21:40
Dober večer. Danes sem za zajtrk imela 1dcl vitalinee (jabolko+limona) Za kosilo sem imela mešano solato, špinačo, pire krompir, sojin polpet. Za malico vmes pa kivi in banano. Večerje pa se izogibam :) papa
5. feb 2004 15:57
Danes: grška solata in toasti s pršutom.
5. feb 2004 18:35
Danes prismojena rižota ali hladilnik nudi
6. feb 2004 17:12
Natassa, hvala za recept za divjačino-srno. Mi radi pripravljamo doma jelena, ampka ga nikoli ne pečemo v pečici, vedno na plošči v teflonu, skuhamo golaž, juho..... LP ZalaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Jabolčna pita s kokosom