11. nov 2021 17:40
Danes za moja dva, ki nista ljubitelja račke/ rdečega zelja krompirjev golaž s hrenovko, slivovi cmoki, zame file račke v pomarančni omaki, bučni njoki iz zaloge, rdeče zelje z jabolki, solata, vino
11. nov 2021 17:40
Danes za moja dva, ki nista ljubitelja račke/ rdečega zelja krompirjev golaž s hrenovko, slivovi cmoki, zame file račke v pomarančni omaki, bučni njoki iz zaloge, rdeče zelje z jabolki, solata, vino
12. nov 2021 9:19
Zelenjavna juha, ajdovi štruklji s skuto, ajdovi štrukji s sladkim krompirjem in blitvo, motovilec
12. nov 2021 11:42
Danes: vampi po tržaško iz zaloge
domač
12. nov 2021 12:52
Petek:
Fižolova juha s popečenimi krutoni; krompirjeva solata, pečeni oslič
Pozdravček!
12. nov 2021 20:11
Ossi je napisal/a: |
Pon: mi je mami poslala filane paprike in smetanovo potico. Tor: goveja juha, testenjne s sirom, solata Sre: juha s hokaido buče, skutni štrukelj Slike so malo mešano Ossi
|
Ossi, slike so top, ti jaz dam všečka,me zalosti, da je ta kulinarika zasla nekam.........., pogresam nekdanje članice, ki so imele res recepte in jedilnike, npr.; vrtejbenka, anabanana....., res, kulinarika ni vec , kot je bila.....zal
12. nov 2021 22:31
No, čisto za obupati ni, je nekaj stebrov, ampak je pa res, da v skoraj dvanajstih letih, kar sem članica, ni več isto. Mogoče bi se se poskusili malo potruditi vsi, ki se z veseljem vztrajamo na nam ljubi Kulinariki.
13. nov 2021 10:45
Torek : ričet
Sreda: svinjski zrezki s pršutom in sirom, kruh, endivija
Četrtek: bučna juha, polpeti iz mletega mesa, krompirjeva solata
Petek: prebranec, za posladek marelični cmoki
Sobota: zelenjavna juha, pečena sv. ribica, riž, zeljna solata
13. nov 2021 12:27
Danes: domača pica
paradižnikova solata
za moški del, zame-radler šipek
Peče se kokosova z brusnicami
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 13. nov 2021 12:28
13. nov 2021 12:52
Cvetačna juha, krvavice, krompirjevi žganci, repa kisla, sadni smoothie, kava
13. nov 2021 16:13
Sobota:
Povabljena na martinovo pojedino...
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Pizza s pršutom