19. nov 2023 14:55
Bučna juha, mesni polpeti, pire krompir, solata, limonina pita s skutinim testom
19. nov 2023 14:55
Bučna juha, mesni polpeti, pire krompir, solata, limonina pita s skutinim testom
19. nov 2023 16:50
Danes aktivni dan in hrana na hitro - zame file postrvi z mandeljni, motovilec s fižolom, moja dva sta šla na hamburger v bližini.
19. nov 2023 17:04
Ko imaš doma na zalogi te sestavine, narediš sladico "Po moževo", ker se je on spomnil:
jedilna
sladka smetana za stepanje
maslo
kava
rum
Savoiardi piškoti
Plast piškotov, napojenih s kavo in rumom, nato ganaš in zopet plast piškotov, napojenih s kavo in rumom, po vrhu ganaš, na koncu pa še stepena sladka smetana, nato pa hlajenje za nekaj ur v hladilniku. Vmes pa se peče še iz pol bele moke, mlin Katić.
Dobro se je spomnil mož
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 19. nov 2023 20:27
20. nov 2023 12:49
Ponedeljek:
Enolončnica z lečo
Pozdravček!
20. nov 2023 14:31
Danes: kostna juha iz zaloge z domačimi rezanci
zelenjavni riž-čebula,česen,rdeča paprika,paradižnik,
pečen vrat brez kosti iz zaloge
mešanica radiča s
sladica-"po moževo"
20. nov 2023 17:28
Danes pozno kosilo - špageti z zelenjavno omako ( ozimnica) bučni njoki ( iz zaloge) s piščancem v omaki, mešana solata
21. nov 2023 13:14
Torek:
Segedin
Pozdravček!
21. nov 2023 13:35
Danes: za naju s sinom-ostanki riža z zelenjavo
mesni polpeti
mešanica radičev s
na željo moža, zanj:
mesni polpeti
solata
domač
21. nov 2023 15:45
Danes je bil ravno pravi dan za meni najljubše zimsko kosilo - beli žganci z ocvirki, kuhana repa in kranjske (te bi lahko pogrešala 😉):
22. nov 2023 13:27
Sreda:
Goveja juhica (iz zaloge); pečen krompir s piščančjim mesom; zelena solata
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Rižota brez filtra