27. maj 2023 17:52
Ossi je napisal/a: |
Danes je dan za žar Ossi
|
Danes, tudi pri nas;
čevapčiči
ajvar, zenf, čebula, paradižnik v solati
za moški del, zame radler šipek
domač
jagode
27. maj 2023 17:52
Ossi je napisal/a: |
Danes je dan za žar Ossi
|
Danes, tudi pri nas;
čevapčiči
ajvar, zenf, čebula, paradižnik v solati
za moški del, zame radler šipek
domač
jagode
27. maj 2023 18:47
Kremna juha iz krompirja in peteršiljeve korenine, pečena vratovina žar, kus kus z bučkami in korenjem, zeljnata solata, svež ananas, kava
28. maj 2023 8:39
Petek : zelenjavna juha, ajdovi skutini štruklji ; ajdovi njoki s bučkami, motovilec
Sobota: goveja juha z rezanci, piščančja nabodala - pečen krompir, šparglji, bučke iz pečice, zelena solata, motovilec
Nedelja: goveja juha z rezanci, narastek iz ajdove kaše, puranjega mesa, brokolija, zelena solata, motovilec, sladoled
28. maj 2023 8:51
Ossi, tale vaš krompir mi je padel v uč, kako , kje je spečen? hvala |
Danes je dan za žar Ossi
|
28. maj 2023 13:25
Nedelja:
Pečeno piščančje bedro s krompirjem in korenčkom; zeljnata solata
Pozdravček!
28. maj 2023 13:46
Danes: kostna juha
z gresovimi knedeljčki
tenstan
pečena rebra
mlado in rdeč radič s
jagode
28. maj 2023 16:32
Goveja juha z rezanci, srna v omaki, hitri njoki (recept iz kulinarike), super okusni, solata iz vrta in tortica v slaščičarni za zaključek.
28. maj 2023 18:24
Danes daljši pohod in različne želje za kosilo.
Mož si je zaradi svežega drožnega kruha zaželel hrenovko in fižolovo solato.
Za naju s sinom sem spekla pol piščančjih prsi, mlad krompir, zraven brokoli in paradižnikova solata sorte Lušt z mlado čebulo.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28. maj 2023 22:53
28. maj 2023 22:06
Tinkabinka - tale krompir je mož zavil v folijo in vrgel v žerjavico žara, ter pekel cca 1 uro. Res je bil dober, zunaj zapečen, znotraj pa mehek, maslen.
Mi smo se danes potepali pri babici in jedli govejo juho z rezanci, filane paprike, pire krompir, sadna solata s sladoledom in smetano ter kava, slikala sem samo sladico:
29. maj 2023 13:00
Ponedeljek:
Zrezki v omaki, rižota; kisla paprika
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Marmorni kolač