31. mar 2023 13:27
Petek:
Juhica od včeraj, tokrat z rezanci; nadevana pečena paprika - pohana, pohani rjavi šampinjoni ; zelena solata
Pozdravček!
31. mar 2023 13:27
Petek:
Juhica od včeraj, tokrat z rezanci; nadevana pečena paprika - pohana, pohani rjavi šampinjoni ; zelena solata
Pozdravček!
31. mar 2023 17:21
Hvala vsem za nasvete glede štukljev. Johana - ja takšne je delala moja mami, samo s pogreto smetano, samo to se sedaj kar težko dobi.
Danes za ene pire in repa, hrenovka, za druge pire in gov.medaljoni v omaki (iz zaloge), solata:
31. mar 2023 17:43
Ossi, v Laškem, Radečah in naokoli se pregreta smetana kar dobi. Je tudi kar uporabljana v gostilnah.
Pri nas pa skutne štruklje, nadev skuta, pregreta smetana, sol, lahko jajce, malo nasekljanega peteršilja, zakuhamo v mešanico mleka in vode in počasi skuhamo. Del nadeva uide v tekočino. Mmmmmmm...
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 31. mar 2023 17:46
1. apr 2023 0:35
Danes: rojstni dan pri svaku-moževemu bratu
lečina juha
domača pica
solata iz več vrst radiča
skutin štrudelj
1. apr 2023 12:33
Danes: po doooolgem času-mesna musaka
velika skleda vitaminov iz moje njive, še lansko:
mešanica radičev, zimska solata, motovilec, regrat s
1. apr 2023 13:12
Sobota:
Zelenjavna juhica; pečeno pišč.bedro, krompir "rosti", paradižnikova omakica; zelena in zeljnata solata
Pozdravček!
1. apr 2023 14:52
Sobota
Fižolova juha, staki, hrustjavi kromipir(tudi jaz sem preizkusila recept iz Masterchefa🙂), regrad, skutino-jabolčni zavitek, kava:
Zdaj pa ven na sonece - najprej sprehod, potem malo brklanja okoli hiše.
2. apr 2023 9:08
Petek: bučkina juha s porom, skutin ajdov štrukelj, zeljnata solata s fižolom
Sobota: goveja juha z rezanci, narastek iz ajde, piščančjega mesa in brokolija, motovilec
Nedelja: goveja juha s palačinko, musaka, motovilec, kitajsko zelje s fižolom, borovničevi mufini
2. apr 2023 12:55
Nedelja:
Goveja juhica z rezanci; kisla repa, matevž, panirani puranji zrezki, popečena sv.ribica in šampinjoni; borovničeva rolada
Pozdravček!
2. apr 2023 13:26
Danes: kostna juha
z domačimi rezanci
pečen
pečena rebra
regrat, mešanica domačega radiča, motovilca in zimske solate
kupljeni piškoti
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Jabolka v srajčki