4. mar 2023 14:11
Danes: pečenica, jetrnica
tenstano kislo
v kosih
mini
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 5. mar 2023 14:40
4. mar 2023 14:11
Danes: pečenica, jetrnica
tenstano kislo
v kosih
mini
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 5. mar 2023 14:40
5. mar 2023 9:10
Malaga, regrat sem kupila na tržnici v Ljubljani. Zasoljeno ceno sem opazila šele, ko je bil v vrečki... Nisem ga kupila že več kot 10 let... Bom pa šla pogledat, če že poganja. Nazadnje ni bilo še nič.
V četrtek regrat z zeljno solato, ostanek lazanje, žlikrofi z mesnim nadevom po recetu moje mame. Sem jih naredila še za moja dva brata in mami, ker jih že dolgo niso jedli, saj mami takšnih jedi ne zmore več pripravljati.
5. mar 2023 9:12
V petek orada v soli, škampi, pečen krompir, motovilec s fižolom
5. mar 2023 9:13
Včeraj izlet v Izolo in kosilo na sončku.
Zame rižota s škampi, solata, moja dva pizzo.
5. mar 2023 10:14
Juha s pšenično-koruznimi žličniki, pečen piščanec, pražen krompir, regrat z jajci v solati, motovilec s krompirjem v solati, dušena zelenjava (grah, brokoli in korenje), orehova potica in krhka pita za vsak okus s kulinarike.
5. mar 2023 12:52
Nedelja:
Česnovo/korenčkova juhica z jajcem; pišč.file v jurčkovi omaki, svaljki (šufnudle, kurčeki) na drobtinah; rdeča pesa
Pozdravček!
5. mar 2023 14:39
Danes: kostna juha
z domačimi rezanci
roladice s šunko in sirom v smetanovi omaki
domači mlinci
rdeč radič,štrucar,endivija s
mini
5. mar 2023 15:47
Včeraj goveja juha z bučnimi cmoki, domači rezanci z bučkami, piščancem in smetano, solata, sadni smuti
Danes goveja juha, zavitek iz pora in bučk, solata, piškoti, kava
5. mar 2023 21:49
Danes špageti z bolonjsko omako za moja dva, solata s fižolom in regratom, zame file lososa in solata z regratom in fižolom.
Danes sem pobrala zadnji motovilec in nabrala nekaj regrata. Bo potrebno počakati na dež in sonce.
6. mar 2023 13:13
Ponedeljek:
Ričet
Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 6. mar 2023 13:15
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Rižek z lososom