12. nov 2021 11:42
Danes: vampi po tržaško iz zaloge
domač
12. nov 2021 11:42
Danes: vampi po tržaško iz zaloge
domač
12. nov 2021 12:52
Petek:
Fižolova juha s popečenimi krutoni; krompirjeva solata, pečeni oslič
Pozdravček!
12. nov 2021 20:11
Ossi je napisal/a: |
Pon: mi je mami poslala filane paprike in smetanovo potico. Tor: goveja juha, testenjne s sirom, solata Sre: juha s hokaido buče, skutni štrukelj Slike so malo mešano Ossi
|
Ossi, slike so top, ti jaz dam všečka,me zalosti, da je ta kulinarika zasla nekam.........., pogresam nekdanje članice, ki so imele res recepte in jedilnike, npr.; vrtejbenka, anabanana....., res, kulinarika ni vec , kot je bila.....zal
12. nov 2021 22:31
No, čisto za obupati ni, je nekaj stebrov, ampak je pa res, da v skoraj dvanajstih letih, kar sem članica, ni več isto. Mogoče bi se se poskusili malo potruditi vsi, ki se z veseljem vztrajamo na nam ljubi Kulinariki.
13. nov 2021 10:45
Torek : ričet
Sreda: svinjski zrezki s pršutom in sirom, kruh, endivija
Četrtek: bučna juha, polpeti iz mletega mesa, krompirjeva solata
Petek: prebranec, za posladek marelični cmoki
Sobota: zelenjavna juha, pečena sv. ribica, riž, zeljna solata
13. nov 2021 12:27
Danes: domača pica
paradižnikova solata
za moški del, zame-radler šipek
Peče se kokosova z brusnicami
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 13. nov 2021 12:28
13. nov 2021 12:52
Cvetačna juha, krvavice, krompirjevi žganci, repa kisla, sadni smoothie, kava
13. nov 2021 16:13
Sobota:
Povabljena na martinovo pojedino...
Pozdravček!
13. nov 2021 16:26
Lepo! Sama tudi nisem ljubiteljica račke, pa rdečega želja, ampak praznovanja so mi pa vsec. Na zdravje!
13. nov 2021 18:29
naor je napisal/a: |
Lepo! Sama tudi nisem ljubiteljica račke, pa rdečega želja, ampak praznovanja so mi pa vsec. Na zdravje!
naor
|
Pri nas pa bo jutri, tradicionalno, že mnogo let. Vsi imamo zelo radi Martinovo pojedino. Poskusili smo že in gosko. Najbolj nam je bila všeč goska. Letos pa bo domač brojler. Rdeče je že pripravljeno narezano, ravnokar pa mi MUM gnete testo za mlince, ala Riko. Danes mi je bil MUM res v veliko pomoč, trikrat je pridno gnetel testo.
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 13. nov 2021 18:32
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni