16. okt 2004 14:12
Danes bodo lignji na buzaro in zraven pravkar pečen kruh. Jutri pa limonov riž, mešana zelenjava v omaki, sojini kalčki Avena
16. okt 2004 14:12
Danes bodo lignji na buzaro in zraven pravkar pečen kruh. Jutri pa limonov riž, mešana zelenjava v omaki, sojini kalčki Avena
16. okt 2004 17:09
Za supruga kao i jučer: faširani šnicli i kelj, a za mene umjesto kelja 2 jaja pečena na oko. Večeru budemo popravili s palačinkama sa sirom. LP! Lidija...
17. okt 2004 20:01
vceraj: krpice z zeljem danes: kremna zelenjavna juha, piscanec pecen v pecici, solata iz endivije, radica in fizola jutri: piscancji paprikas, pecjakovi skutini struklji pojutrisnjem: fizolovka lp dome
17. okt 2004 22:51
danes smo imeli pomfri in kanelone polnjene z sunko in sirom (uporabila sem pecjakove zmrznjene palačinke) in paradižnik in kumare v solati jutri: njoki in mesna polivka, solata torek: piščanec z žara, krompir v kosih, pesa v solati Marjeta Žniderčič
18. okt 2004 7:55
včeraj: krompir z vrzoto, puranji zrezki v smetanovi omaki, rdeč radič in motovilc na solato. danes: brokolijev burek, rdeči radič s koruzo na solato. jutri: kuha mami lp! keyj
18. okt 2004 8:02
Včeraj: juha z rezanci, čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelena solata, slivova pita Danes: juha od včeraj, krompirjeva omaka s kislimi kumaricami, šnite, vanilijev puding LP, Stanka
18. okt 2004 11:10
Danes: goveja juha z grisovimi knedli, kuhana govedina, pire krompir in špinača, marmorni kolač. Jutri: juha z rezanci, mesne kroglicei in široki rezanci, solata, upam da bo še marmorni kolač. Sreda: kuha tašča. Četrtek: juha, špageti milaneze, solata in pozno popoldan sirove palačinke. Petek: juha, rižota z morskimi sadeži, solata, cookies - recept iz kulinarike, bom poskusila prvič. Mogoče pa mi bo uspelo.
18. okt 2004 15:34
V soboto: Mongolska pojedina (v voku narejena govedina s porom) in riž Nedelja: porova juha s kruhovimi kockami, pečenka, zdrobovi pečeni cmoki,za desert pa figaro Ponedeljek: pečenka in pire krompir, še vedno je nekaj figara. Suzana
18. okt 2004 18:14
Danes; pirožki in endivja s krompirjem, jutri: coprniška juha, jabolčni štrudelj. lp Vesna Vesna Milek Recko
19. okt 2004 9:27
Hm. Kakšna pa bi bila ta coprniška juha? Danes: rižota z zadnjimi ostanki pečenke. SuzanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Jabolka v srajčki