6. okt 2004 14:14
Včeraj: makaroni s tuno, solata Danes: ješprenj, krompirjeva solata LP Maja
6. okt 2004 14:14
Včeraj: makaroni s tuno, solata Danes: ješprenj, krompirjeva solata LP Maja
6. okt 2004 19:04
Jutri: prebranac, ciabatta (recept iz baze). lp Vesna Milek Recko
6. okt 2004 21:41
včeraj: čili, solata, pehtranova potica danes: zrezki, rezanci, solata Ženske, a ste opazile, da Noe že zelo dolgo ni. Očitno ima s svojim naraščajem kar veliko dela.
7. okt 2004 15:42
pražena jetra,zelena solata Vesna Leben
7. okt 2004 18:27
Pozdravljeni! Jaz pa imam drugacen problem! Ne vem kam moram iti, da postavim vprasanje ( temo ). LP, Sanja Sanjab1
7. okt 2004 19:22
Pod forumi poišči nova,klikni na to besedo in odpre se ti okence in vanj vpišeš vprašanje. Vesna Leben
8. okt 2004 12:51
Puranji zrezki, zelenjavni džuveč, rdeča pesa v solati, deserta danes ni, gremo jutri k mojim na kosilo... Včeraj sem bila pa pri kolegici na rojstnem dnevu. A ni to fajn, da nas tako razvajajo? Za v nedeljo pa tudi že imam žlikrofe v skrinji, tokrat se je izprsila teta, golaž za zraven bom pa sigurno jutri doma dobila, solato pa tudi. Loni
9. okt 2004 15:13
Jutri. kaura, koruzni žganci, popečeni malancani v solati, popečene bučke v solati, popečeni šanpinjoni v solati, bučni štrudelj. Pa lepo nedeljo vsem. Vesna Milek Recko
9. okt 2004 15:59
danes: jota in čokoladni puding Jutri: juha z vlivanci, zrezki v omaki in bom poskusila naredit krompirjev zvitek iz sveže baze. Bomo še videli. Res Noe ni, ni..... Lumpica
9. okt 2004 17:38
Golaž po notranjsko,polenta Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Indijska vegetarijanska skleda